Mord på japansk: De værste seriemordere

Mord på japansk: De værste seriemordere

Yonatan Friis

Bind 4 af 4 i denne serie

Samfund, politik, kultur & medier

Paperback

242 sider

ISBN: 9788743031642

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 17.09.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
98,50 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Baseret på befolkningsstørrelsen har Japan en af verdens laveste mordrater. Men nu og da bliver nationen imidlertid rystet af voldsomme forbrydelser, der fører til både utryghed og debat. Børn, der slår ihjel, massakrer på åben gade og bestialske drab af modbydelig karakter er blot eksempler på sager, der i efterkrigstiden har sendt chokbølger gennem det japanske samfund.

Men intet skaber vel mere utryghed end seriemordere, der generelt set ikke værdsætter andres liv, så hvem som helst kan ende med at blive et offer for denne type forbrydere indtil den dag, de bliver anholdt og sendt bag tremmer.

Denne bog beskæftiger sig med nogle af Japans værste seriemordere fra nyere tid fordelt over 15 sager. Tsutomu Miyazaki kidnappede og dræbte fire små piger. Kiyoshi Okubo tog livet af otte kvinder på lidt over en måned. Kiyotaka Katsuta var aktiv i ti år, før han omsider blev pågrebet. Og Takahiro Shiraishi udså sig sine ofre på Twitter. Nogle gange er virkeligheden mere skræmmende end fiktionens verden, fordi sager som disse er med til at sprede frygt i et ellers trygt samfund.
Yonatan Friis

Yonatan Friis

Yonatan Friis (f. 1986) er født og opvokset på Vestsjælland, men har i de seneste år været bosiddende i hovedstaden, hvor han har en bacheloruddannelse i Japanstudier og læst videre på kandidatuddannelsen i Tværkulturelle studier på Københavns Universitet. Hans interesse for Japan har været inspiration til hans første roman, Takahiro og Sjælelighedens Bjerg, som er en fantasyroman, hvis handling udspiller sig i 1600-tallets Japan. Senere har han kastet sig over True Crime-genren, hvor han introducerer danske læsere for japanske drabssager.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite