Musse

Musse

Forglem mig ej!

Kirsten Scherer

Paperback

416 sider

ISBN: 9788743007036

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 22.01.2019

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
199,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Bogen udspiller sig omkring Musse (Kirsten Scherers mor) og hendes familie og venner. Vi følger hende fra barnsben til voksen i årene 1912-1940. Musse vokser op som enebarn i et trygt miljø, hvor hun bliver forkælet både af sin energiske, stolte mor og endnu mere af sin varmblodige far. Hjemmet er livligt og familiebåndet stærkt, og når familien mødes, er der tale om et rent "Cirkus Kolding".

Den søde, smilende Musse, der elsker at danse og være kreativ, tiltrækker flere beundrere i ungdomsårene. Her iblandt en temperamentsfuld godsejersøn, en skolekammerat som feterer hende med digte og en noget speciel apotekersøn med forskerambitioner.

Musse er selvstændig, videbegærlig og flittig - altså til det hun har lyst til - og hun følger ikke altid den samme vej som hendes jævnaldrende eller den forventede vej.
Da Musse endeligt træffer sit valg af livsledsager, havner hun, der er udpræget bypige med sans for mode, langt ude på landet, hvor hun må omlægge sin tilværelse fra eftertragtet, modebevidst og selvstændig muse til praktisk, handlekraftig gårdmandkone.

Historien beskriver billedrigt, humoristisk og kærligt tilværelsen, som den har udspillet sig for Musse og hendes nærmeste i tiden fra dengang da Titanic forliste, Wallstreet krakkede og til 2. Verdenskrig brød ud. Det er en sand familieberetning baseret på en fantastisk samling af breve og dokumenter. Handlingen udspiller sig i Kolding, Helsingør, Frederikssund og København.
Kirsten Scherer

Kirsten Scherer

Kirsten Scherer tilbragte sine første leveår på sin fars plantevirologiske forsøgsgård Thorstedlund ved Frederikssund, og senere i Holte, hvor han havde oprettet sit eget laboratorium. Hun var så heldig at opleve sine tidlige teenageår på Jamaica. Her udforskede faderen kokospalme-sygdommen "The Yellow Disease". Tilbage i Danmark fik hun sin sygeplejerskeuddannelse på Københavns Amts Sygehus i Gentofte. Blev gift dansk og fik to børn i Holbæk, hvor hun arbejdede mange år på Holbæk Sygehus. Senere traf hun sin nuværende schweiziske mand i London. Med ham har hun boet i Holland, Venezuela, Indonesien og Schweiz. Efter 25 år i udlandet er Kirsten Scherer vendt tilbage til Danmark og bor nu i Rørvig.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.