Norrøn litteraturhistorie II

Norrøn litteraturhistorie II

Den oldnorske og oldislandske litteraturs historie

Finnur Jónsson , Heimskringla Reprint

Bind 2 af 3 i denne serie

Klassikere & lyrik

ePUB

878,6 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743067009

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 30.11.2022

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
119,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Finnur Jónssons store litteraturhistorie - oprindeligt udgivet under titlen Den old-norske og oldislandske litteraturs historie - er den hidtil mest omfattende historie over den norrøne litteratur. Trebindsværket beskriver den norsk-islandske littera-turs udvikling fra vikingetid til middelalder. Andet bind, der beskæftiger sig med perioden 1100-1300, gennemgår de skjaldekvad, som hører til dette tidsrum. Herefter følger første del af en omfattende og systematisk gennemgang af saga-litteraturen. - Denne udgave af værket er et fotografisk genoptryk af andenudgaven fra 1923.
Finnur Jónsson

Finnur Jónsson

Finnur Jónsson (1858-1934): islandsk filolog, sprogforsker og professor i nordisk filologi ved Københavns Universitet fra 1898-1928. Såvel hans studier som hans imponerende forfatterskab havde fokus på Islands gamle sprog og litteratur. Han udgav desuden kritiske udgaver af en lang række håndskrifter.

Heimskringla Reprint

Heimskringla Reprint

Heimskringla Reprint er en serie genudgivelser af bøger, som ikke længere er tilgængelige, hovedsageligt norrøne (oldislandske) kildetekster og baggrunds-materiale for disse. Serien udgives som en del af det fællesnordiske projekt Heimskringla - Norrøne Tekster og Kvad, hvis formål er at formidle norrøn litteratur. Projektets hjemmeside - www.heimskringla.no - er i dag den største database med norrøne tekster på internettet.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite