Noter til kemi C

Noter til kemi C

Hjælp til at forstå og HUSKE det meste

Jan Ivan Hansen, Ole G. Terney

ePDF

9,7 MB

Kopibeskyttelse: Adobe DRM

ISBN: 9788743036401

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 07.08.2020

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
69,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download


For at kunne læse denne DRM-beskyttede e-bog, skal du være i besiddelse af et Adobe ID og benytte en læsesoftware, som kan håndtere Adobe DRM. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Danske elever undervises for sjældent i effektive studieteknikker. Eleverne er derfor ofte overladt til at benytte sig af selvopfundne metoder, som ikke er særligt effektive - fx genlæsning af teksten. Blandt andet derfor har mange elever svært ved at huske kemi C pensummet - både det teoretiske stof og eksperimenterne.

Vores noter vil kunne afhjælpe ovenstående problem, idet der er integreret indlæringsforstærkende metoder i teksten - fx aktiv genkaldelse (selvoverhøring) & mnemoteknikker (husketeknikker). Vi gennemgår desuden andre effektive studieteknikker - og giver gode råd angående eksamensforberedelse. Teknikker og råd som også kan bruges i andre fag end kemi. De studieteknikker vi anbefaler tager afsæt i forskningsresultater fra indlæringspsykologien (kognitiv psykologi).

"Noter til kemi C" behandler det teoretiske kemi C pensum, men gennemgår også, hvordan man forbereder sig til den eksperimentelle del af kemi C eksamenen.
Jan Ivan Hansen

Jan Ivan Hansen

JAN IVAN HANSEN
Mejerivej 5, 4700 Næstved. E-mail: jih@herlufsholm.dk, tlf. (+45)29729342. '

Cand. scient. i biologi-kemi fra Odense Universitet og har, siden 1990, undervist i kemi og biologi på forskellige gymnasier, hf- og VUC skoler. Jan afholder også kurser i studieteknikker og mnemoteknikker.

Ole G. Terney

Ole G. Terney

OLE G. TERNEY
Falkonergårdsvej 4, 1959 Frederiksberg C, tlf.: (+45)21729908, Skype-name: "bionyt", E-mail: bionyt@gmail.com, www.bionyt.dk. Cand. scient. i biologi fra Københavns Universitet, samt bibliotekar fra Danmarks Biblioteksskole, Kbh.

Ole er redaktør af tidsskriftet BioNyt Videnskabens Verden (www.bionyt.dk), der formidler spændende forskningsnyheder om biologi, medicin, teknologi og anden naturvidenskab. Er freelance videnskabsjournalist. Har taget pædagogikum i biologi på Gentofte Statsskole straks efter biologistudiet og har været lærer på skoler i England (i 14 måneder). Er arrangør af kunstudstillinger og faglige møder, er rejseguide i Grønland, leder på naturekskursioner, foredragsholder, svampeinstruktør, underviser i spiselige insekter, latterinstruktør, husketeknik-instruktør og afholder online-kurser i husketeknik og har undervist bl.a. gymnasielærere og læger. Ole har skrevet et temablad om husketeknik i BioNyt Videnskabens Verden nr.140/141 (www.bionyt.dk/husk).

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.