Nye vinkler på demens
Særligt populær

Nye vinkler på demens

Hvad enhver bør vide

Esther Davidsen, Maria Tønnersen, Torben Riise

Natur, miljø & teknik

Paperback

164 sider

ISBN: 9788743033042

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 14.06.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
100%
149,95 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Demens er en uhelbredelig sygdom, som langsomt forværres. Den starter i 40/50-års alderen men viser sig normalt først 20 år senere. Man ved med andre ord ikke, om demens er ved at udvikle sig, før det er for sent.

Denne bog behandler de ting, den enkelte kan gøre for at mindske risikoen for at få sygdommen - eller gøre symptomerne mildere, hvis man allerede har den.

Bogen indeholder uvurderlige informationer for alle personer, som er omkring 50 år eller ældre - uanset deres nuværende helbredstilstand.
Esther Davidsen

Esther Davidsen

Esther Davidsen, MA (statskundskab), MBA (business), EMCC (certificeret coach).

Esther har haft en lang karriere i Bruxelles som international lobbyist og som udsendt for Københavns Kommune og for Region Sjælland. Hun er specialist i sundhedsinnovation i EU-sammenhæng og har bevaret sine mange international kontakter.

Efter hun flyttede hjem til Danmark i 2017, engagerede Esther sig udviklingen af velfærdsteknologiske informationsmodeller.

Ved siden af dette arbejde har Esther fungeret som dansk Goodwill Ambassadør i Belgien, og hun er stadig engageret i projekter på EU plan.

Maria Tønnersen

Maria Tønnersen

Maria Tønnersen, er sygerplejerske med 18 års erfaring inden for demensbehandling. Hun er på vej til sin MBA i marketing. Maria er samarbejdspartner i en række organisationer inden for sundhed og specielt demens.

Maria har sin egen virksomhed, Demensliv (www.demensliv.dk) og er forfatter til bogen "DEMENSLIV - Fordi livet skal leves, også med demens"
(sammen med to andre forfattere). Hun har endnu en bog om demens undervejs.

Maria er en efterspurgt underviser og foredragsholder og rådgiver i det private og offentlige regi. Hun kan kontaktes på: maria@demensliv.dk.

Torben Riise

Torben Riise

Torben Riise, PhD (bioteknologi), MBA (virksomhedsøkonomi) har haft en lang executive karriere i internationale biotech virksomheder i Danmark og USA.

I 1991 startede Torben sin egen internationale konsulentvirksomhed i Florida med fokus på udviklingen af bioteknologiske virksomheder. Samtidig arbejdede han med Esther Davidsen omkring velfærds-teknologiske informationsmodeller. Torben var dansk Goodwill Ambassadør i USA i 16 år.

Torben bor idag i Phoenix, Arizona. Han er forfatter til 7 andre bøger (fiktion og non-fiktion: https://www.torbenriise.com).

Uddrag DBC lektørudtalelse

DBC lektørudtalelse

oktober 2021

"Den letlæste bog kommer godt rundt om mange emner, relateret til demens, overskeuligt og fagligt underbygget i kort form."

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite