På jagt efter Nyala, Kudu og Bushbuck

På jagt efter Nyala, Kudu og Bushbuck

på den frie vildtbane i Umkomaas Valley Sydafrika

Poul Bæk Pedersen

ePUB

75,6 MB

ingen kopibeskyttelse

ISBN: 9788771880366

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 21.04.2017

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
115,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Dette er en fortælling om en jagtsafari i Afrika, som gengiver oplevelser og glæden ved jagten i det afrikanske landskab efter de fantastisk smukke antiloper som kudu, nyala, bushbuck og impala.

Jagten foregår i KwaZulu Natal i Sydafrika, hvor det er muligt at komme på jagt på den frie vildtbane uden høje vildthegn. Dette har været afgørende for forfatteren og berøres som et tema i bogen.

Bogen formidler oplevelser fra en almindelig safari i Sydafrika, koncentreret om jagt på fuldvoksne nyalatyre og kudu i de biotoper , hvor de hører hjemme.
Poul Bæk Pedersen

Poul Bæk Pedersen

Poul Bæk Pedersen har en forfatterbaggrund ved igennem årene at have skrevet flere bøger om arkitektur.
Forfatterens interesse for jagt i Afrika blev for mange år siden vakt ved læsning af de gamle storvildtsjægeres beretninger - Robert Ruark, Ernest Hemingway, Thomas Dinesen, Bror Blixen o.a.. Denne interesse fik yderligere næring når professionelle jægere i Afrika kom til Danmark og fortalte om deres spændende jagtrevirer.
Og efter mange års jagt på det danske storvildt - kronvildtet - blev det til nogle spændende jagter i Afrika efter deres smukke antiloper.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.