Pernille Silkes Verden

Pernille Silkes Verden

Freya Anduin

ePUB

8,6 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743012542

Forlag: BoD

Udgivelsesdato: 20.11.2019

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
95,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Håndbog i middelalderreenactment
- komplet med originale opskrifter (direkte fra Forme of Curry), frække historier (direkte fra kardinal Poggio), kure mod sygdomme (direkte fra Henrik Harpestreng m.fl.), belejring og forsvar (direkte fra Christine de Pisan), lejdebrev (direkte fra Richard II) og alt muligt andet nødvendigt for at underholde et kræsent publikum samt en omfattende ordbog så man fx ikke kommer til at sige cornes, når man mener contoise.
Samlet fra et omfattende kildemateriale, hvoraf en del er oversat fra middelalderdansk og Middle English.
Freya Anduin

Freya Anduin

Freya Anduin har skrevet 'altid' - første bogudgivelse var 'Hvad enhver mand bør vide om Kvinder' fra 1996. Siden er det blevet til alt fra lærebøger til meget korte engelske short stories, kronikker og artikler samt historiske bøger som Pernille Silkes Historie og Pernille Silkes Verden - en håndbog i reenactment.
Nu er turen så kommer til fiktion, men som historiker (cand.comm. i museumsformidling) og tidl. avisredaktør kan man ikke nære sig for at hente noget virkelighed med ind, så fiktive personer møder virkelige forbrydelser.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.