Polaritet mellem mænd og kvinder
Ny

Polaritet mellem mænd og kvinder

parforhold i proces

David Jæger

Det spirituelle

Paperback

212 sider

ISBN: 9788743047315

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 04.07.2022

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
170,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Hvis du er mæt af dramaer, emotionelle- og mentale konflikter i forhold til det modsatte køn, og - i forholdet til dig selv, derfor parat til en nyorientering om hvad polaritet mellem mænd og kvinder rummer af muligheder, så er denne bog noget for dig.

Bogen handler blandt andet om, at polariteten mellem mænd og kvinder, ikke kun handler om tiltrækning og seksuel tænding, hvor vidunderlig og spændende det end er, men at polaritet, i dybden, rummer muligheden for en spirituel relation. En relation hvor manden og kvinden vælger at leve indefra og udefter, og ikke, måske kun, udenfor dem selv, hvor man let mister sig selv. Indvendig er det, vi er; væren i nuet, i stilhed og fred - fri af sindets støj og uro, stående i vores eget lys, vores egen autentiske autoritet - vores indre anker. Udenfor er livets dramaer, sindets tankemylder, og de emotionelle storme, som er årsag til de velkendte vanskeligheder og konflikter mellem mænd og kvinder.

Derfor handler bogen også om vigtigheden af mandens og kvindens selvansvarlighed, som blandt andet handler om at undersøge, og hele de sår som livet har givet en, hvilket er forudsætningen for en stærk og konstruktiv polaritet mellem manden og kvinden. Hvis sårene ikke undersøges og heles, vil de sandsynligvis visse sig i projektion på partneren, og forurening af relationen med kritik og , og så har vi den konfliktskabende polarisering, som er ødelæggende for polariteten.

Bogen giver også et bud på hvordan mænd og kvinder, hver især og sammen, kan bruge polariteten som en åbning til sjælen/Selvet, og herfra downloade inspiration og lys til arbejdet med deres relation; fælles- og individuelle udviklingsprocesser.

Et kapitel handler om genopdagelsen/genindsættelsen af det kvindelige, det indre kirkerum, i såvel kvinden som manden. Herunder en beskrivelse af den sakrale (hellige) seksualitet, som en dynamisk faktor i samarbejdet med spiritualiteten, Selvet, om heling og samling af de, i sindet og kroppen, fortrængte og fraspaltede dele.

#MeeTo problematikken, for såvel manden som kvinden, belyses blandt andet ud fra arketypen vampyren Dracula.

Endvidere præsenteres læseren for forslag til en opdatering af ritualerne: ægteskabsvielsen, ritualet ved ønsket om at få et barn (hjælpe en sjæl ind i inkarnation), og ritualet ved skilsmisse og afvikling af partnerskab, samt for meditationer, øvelser og metoder til bevidsthedstræning for par og singler, samt mange andre væsentlige og spændende emner.
David Jæger

David Jæger

Om forfatteren

Uddannelse:

* Psykoterapeut 1985.
* Pædagog 1997.
* Massage-og meditationslærer 1997.

Væsentlige inspirationskilder:

* Pilgrimsguide i Assisi (Frans af Assisis fødeby i Italien) igennem14 år.
* Dr. Richard Moss, bevidsthedsforsker, spirituellærer og forfatter (USA).
* HeartMath Institutet (USA).
* Elayne Kalila Doughty, forsker og underviser i Maria Magdalena - Den Mystiske Rose og den sakrale seksualitet m.m (USA).
* Min livsledsager Sophia.
* Stilhed og samvær med naturen: min vilde have; stenene, træerne, blomsterne, fuglene og min nabo Kattegat.

Forfatter til bøgerne:

* Det Rituelle rum - tid og rum til stilhed og fordybelse 2000.
* At vågne i Een Bevidsthed 2009.
* Det Nye Noas Ark 2012.
* Polaritet mellem mænd og kvinder - parforhold i proces 2022.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite