Præsentationsteknik

Præsentationsteknik

Sådan sælger du dit budskab!

Niels J. Skaarup

Paperback

72 sider

ISBN: 9788771143560

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 09.12.2011

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
148,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Præsentationsteknik er én af en serie praktiske, enkle og overskuelige bøger om emner i erhvervslivet med fokus på strategi, forretningsudvikling og human ressources!

Bogen henvender sig til ledere, konsulenter, undervisere, sælgere eller andre, der ønsker at udvikle deres færdigheder indenfor formidling, undervisning og præsentation til et professionelt niveau.
Niels J. Skaarup

Niels J. Skaarup

Niels Jørn Skaarup (f. 1954) er proceskonsulent og international certificeret coach fra International Coach Federation. Han har mange års ledererfaring fra dansk erhvervsliv og 12 års erfaring som professionel coach, underviser og facilitator.

Niels Jørn Skaarup er indehaver af konsulentvirksomheden Skaarup Consult, som medvirker til at skabe bedre resultater og bedre arbejdslivskvalitet i danske virksomheder.
Han arbejder hovedsageligt i spændingsfeltet mellem forretningsudvikling og personlig udvikling.

Niels Jørn Skaarup er uddannet merkonom, coach, NLP business practitioner og har løbende uddannet sig indenfor socialkontruktivisme, systemisk tænkning og coaching fra Business til Core Dynamics.

Niels Jørn Skaarups overordnede synspunkt om virksomhedernes eksistens er at virksomheder ikke er til for at skabe maksimalt økonomisk overskud til ejerne! De eksisterer for at give verden bæredygtig værdi og, så er det i øvrigt velfortjent, hvis ejerne også tjener penge på det!

Website: www.skaarupconsult.dk

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.