Prinsesse Petra og Prinsesseslangen
Særligt populær

Prinsesse Petra og Prinsesseslangen

Jagten på Babydukkens Forældre

Louise Dalskov Helbo Jul

Fagbøger for børn og unge

Hardcover

36 sider

ISBN: 9788743027850

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 16.11.2020

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
100%
199,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
En tidlig morgen finder Prinsesse Petra en ensom babydukke i sofaen. Hun er sikker på, at den savner sine forældre, og sammen med Prinsesseslangen tager hun ud på en lang tur for at finde dem. Undervejs i deres søgen møder de flere forskellige væsner, der alle lærer prinsesserne om forskellige måder at blive til på.
Kom babydukken mon ud af et æg? Lå den i maven på sin mor? Var den engang et frø, der blæste i vinden? Og hvor er dens forældre dog henne nu?
Løsningen på gåden om babydukkens forældre viser sig at være ganske anderledes, end prinsesserne troede.

Bogen her er en tilblivelsesfortælling, som gør os klogere på både mælkebøttefrø, haletudser, slangeæg, gravide maver, sædceller, ægceller, sæddonation og dukkefabrikker.
Vigtigst af alt handler bogen om, at forældreskab kan være mange forskellige ting, når bare kærligheden er til stede.
Louise Dalskov Helbo Jul

Louise Dalskov Helbo Jul

Louise Dalskov Helbo Jul er uddannet cand.psych fra Københavns Universitet. Hun har en stærk interesse inden for udviklingspsykologien og har beskæftiget sig en del med børn og unge.
Louise Jul brænder for at fortælle historier, som kan bidrage til normalisering af ellers tabuiserede emner - særligt når en sådan normalisering kan være en hjælp til en sund identitetsudvikling hos barnet. Hendes debutbog beskæftiger sig derfor som primært mål med normalisering af tilblivelse vha. donorsæd.

Prinsesse Petra og Prinsesseslangen

god-bog.dk

marts 2021

"Jeg noterer mig, at denne fine, lille fortælling har store sponsorer i ryggen: Fertilitetsklinik, sædbank og et sygehus. Jeg noterer mig, at der er en voksen overvejelse om, hvordan livets tilblivelse kan formidles til små børn. Og ikke mindst glæder det mig, at et mørklødet dukkebarn er omdrejningspunktet i fortællingen – uden det på nogen måde forklares."

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite