Procida

Procida

historie, kultur og natur

Alba Granizio

Rejsebøger

Paperback

130 sider

ISBN: 9788743045229

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 24.01.2022

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
179,99 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Bogen "Procida - historie, kultur og natur" findes på både italiensk og dansk. Udgivelsen følger i fodsporene på forfatterens bog "Napolis tusind farver", og også denne gang tages læseren med på opdagelse på steder, som emmer af skønhed og historie.

Bogen er således meget mere end blot en turistguide, idet den udgør et bidrag til fordybelse for de nysgerrige og bevidste besøgende, der tager til Procida med ønsket om at indgå i en oprigtig harmoni med befolkningen og stedet, for sammen at dele en intens, kulturel oplevelse.

Den historiske indledning er nødvendigvis kort og opsummerende, men samtidig så omhyggelig og præcis, at man straks indføres i de foreslåede ruter. Man kan således gå i land på øen med både indsigt og den fornødne respekt for historien, kunsten, kysterne, strandene og naturen langs de tre ruter, som Alba Granizio har tilrettelagt for at give læserne en uforglemmelig oplevelse.

Bogen er beriget med billeder af malerier, der stilles til rådighed af Thorvaldsens Museum, Statens Museum for Kunst, Ribe Kunstmuseum og San Martino museet i Napoli. Den henvender sig primært til turister med det formål at tilbyde gode grunde til at besøge øen, der har opnået den prestigefyldte titel som Italiens Kulturhovedstad i 2022.
Alba Granizio

Alba Granizio

Alba Granizio er italiensklærer, har en kandidatuddannelse i didaktik (Italiensk) fra universitetet i Siena og underviser bl.a. på Det Italienske Kulturinstitut i København. Hun er forfatter, freelance journalist og oversætter og har blandt andet udgivet "Jeg klarer mig på italiensk!", som er et indlæringsprogram i tekst og lyd med intensive kurser i italiensk sprog og kultur. Et andet af Albas talrige initiativer til fremme af kendskabet til italiensk sprog og kultur er projektet "Italiensk Som Fremmedsprog i Danmark", et samarbejde mellem danske og italienske gymnasier og universiteter.

Uddrag fra DBC lektørudtalelse

DBC lektørudtalelse

april 2022

"Bogen er en fyldig rejsefører mere end en moderne guide med en beskrivende og fortællende form. [...] Procida er kendt i litteraturen fra Elsa Morantes roman Arturos ø og i den prisbelønnede italienske film "Postbuddet"."

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite