PYT med kameraet 1.

PYT med kameraet 1.

Et anderledes fotokursus

Inga Schmidt, Poul-Henrik Bergmann

Bind 1 af 1 i denne serie

Paperback

36 sider

ISBN: 9788743016335

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 05.06.2020

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
100%
74,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Det første af en række lettilgængelige fotokurser, der ikke fokuserer på kameraet, men på den, der er bag det.
Vi ser kameraet som et nødvendigt redskab, når du vil lave billeder, ligesom H.C. Andersen skulle bruge en blyant for at skrive eventyr. Selv om du fik fat i hans blyant, ville du nok ikke blive en fantastisk eventyrdigter, og selv om du køber et vildt dyrt og fancy, professionelt kamera, bliver du nok ikke pludselig en fantastisk, eventyrlig fotograf.
Vi viser dig, hvordan fotografering kan gøres enkelt.
Lær hvordan du kan gribe det an, og bliv en meget bedre fotograf.
Inga Schmidt

Inga Schmidt

Inga Schmidt er inkarneret landskabsfotograf...ind imellem, når hun ikke lige er optaget af portrætter, begivenheder, reportager, skolefoto, dagplejefoto, design af forskelligt grafisk materiale og hvad hun ellers beskæftiger sig med.

Poul-Henrik Bergmann

Poul-Henrik Bergmann

Fotografi har været en central del af PH Bergmann's liv, siden han fik sit første kamera i 1966. Landskaber, broer, detaljer og linjer, suppleret med biler og klassisk bilsport, er de foretrukne motiver.

PYT med kameraet 1.

Folketidende

maj 2020

"Mange giver op, når de læser de gængse bøger om fotografi, fordi det hele skal gøres så pokkers indviklet med masser af teknik. Sådan behøver det ikke at være.

[…] Budskabet er hele vejen, at man ikke behøver at opfinde den dybe tallerken eller bruge mange penge på sin fotohobby.
[…] “Pyt med kameraet” beskæftiger sig i stedet med blandt andet at fokusere ordentligt, koncentration om at finde det rette motiv frem, lys og skygger og de vigtige linjer i billedet."

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.