Rejseskribenten Rejser Til... Faaborg

Rejseskribenten Rejser Til... Faaborg

Linda Nielsen

Rejsebøger

Paperback

272 sider

ISBN: 9788743034629

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 11.10.2021

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
249,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Rejseskribenten Rejser Til... Faaborg er den anden bog i Rejseskribentens nye rejsebogsserie. Rejseskribenten har i denne bog været på besøg i en dansk købstad, nemlig Faaborg på Sydfyn. Rejseskribenten håber ikke, at det fornærmer nogen ved at kalde Faaborg for en 'ældre dame' anno 1229.

Ideen til bogen opstod på en bænk ved Havnebadet i Faaborg under en ferie i september 2020. Længe stod ideen blot i en notesbog, men efter nogle måneder der, stod det lysende klart, at Faaborg havde en masse der fortjente at blive fortalt videre.

Ideerne til indhold blev ved med at dukke frem, og nu er bogen her endeligt. Rejseskribenten har valgt at lægge fokus på købstaden Faaborg, dens historie og seværdige gader og huse, men der er også lidt om oplandet og ikke mindst om Svanninge Bakker og Bjerge, som man som gæst i Faaborg knapt kan undgå.

Bogen er skrevet udfra en række spørgsmål, som Rejseskribenten stiller sig selv hver gang der skrives en bog, nemlig... hvad er interessant, hvilke historier er der at fortælle, og hvad ønsker en nysgerrig 'turist' at vide, som måske ikke står i brochuren fra turistbureauet.

Rejseskribenten er tidligere rejseleder med Østrig og Tyskland som speciale. Rejseskribenten har en passion for fotografi og gode, gerne ukendte, historier, der fortælles med et glimt i øjet. Rejseskribenten debuterede som forfatter i 2015 med bogen 'Harzen - Heksenes Land', og dette er den syvende bog i rækken af rejsebøger.


Dette siger læserne om de øvrige bøger fra Rejseskribenten:
'Spændende fortælling og meget informativ bog!'
'Høj detaljeringsgrad... positiv ment!'
'Detaljeret oplysende rejsebog, som ikke ligner alle andre, kan varmt anbefales...'
'En fantastisk beskrivelse af metropolen, såvel i et historisk som et nutidigt perspektiv. Tak for en fremragende læseoplevelse.'
Linda Nielsen

Linda Nielsen

Linda Nielsen/REJSESKRIBENTEN (født i 1975) er tidligere rejseleder med en passion for fotografi og gode historier der fortælles med et glimt i øjet. REJSESKRIBENTEN elsker at rejse, primært i Europa, undervejs på rejserne bliver der taget mange billeder og mindre kendte steder bliver fundet. Efter rejserne, bliver billederne og historierne uploadet til blog, Facebook og Instagram. Debuterede med e-bogen 'Harzen - Heksenes Land' i 2015. Dette er den syvende rejsebog fra forfatteren.

Uddrag fra DBC lektørudtalelse

DBC lektørudtalelse

april 2022

"Forfatteren er tidligere rejseguide, og i bogen fornemmer man hendes sans for detaljer, der rækker ud over de typiske turistmagneter. Bogen byder på meget andet end de sædvanlige rejseguides."

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite