Rust
Ny

Rust

Heidi Bobjerg

Paperback

120 sider

ISBN: 9788793989016

Forlag: Kløvereng

Udgivelsesdato: 13.10.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
99,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Personerne i de 18 noveller og korte historier i Rust balancerer alle på kanten af tilværelsen. Der er glimt af mennesker på valg, skarpe portrætter af udsatte børn og fortællinger med hovedpersoner, der kan være svære at holde af. Nogle af dem gemmer på dunkle hemmeligheder, andre forsøger bare at overleve i en verden, der er blevet et fremmed sted.

Fællesnævneren er, at de alle er ramt af omstændigheder, de ikke længere selv er herrer over. Hvordan kommer man videre, hvis man er mærket af fortiden og ikke har evner eller kræfter til at skabe sin egen fremtid? Gør man overhovedet det?

Historierne præsenterer en række øjebliksbilleder, der kalder på læserens refleksion.
Heidi Bobjerg

Heidi Bobjerg

Heidi Bobjerg skriver i flere genrer, ofte med særlig interesse for udsatte og mennesker på kanten, hvad enten hun bevæger sig inden for realisme, magisk realisme, fantasy, science fiction eller over i nærheden af krimigenren. Hun er uddannet cand.mag. i russisk sprog og kultur fra SDU og tog senere et sidefag i skrivekunst. Gennem årene har hun arbejdet som webudvikler i egen virksomhed, med kommunikation og administration og som freelance oversætter, korrekturlæser og redaktør.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.