Sådan kommer du på børsen

Sådan kommer du på børsen

I denne guide har vi beskrevet de enkelte faser af en IPO, så du kan få en ide om, hvad der skal til, og hvilke faser du skal igennem.

Brancheorganisationen IT-Branchen

Erhvervsbøger

ePUB

5,5 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743045274

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 13.12.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
8,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
I denne guide har vi sammen med en række eksperter beskrevet de enkelte faser af en IPO, så du kan få en ide om, hvad der skal til, og hvilke faser du skal igennem.

En børsintroduktion tager fra start til slut typisk omkring seks måneder at gennemføre.

De første tre måneder er selve forberedelsesfasen, hvor man gennemgår mulighederne og træffer den endelige beslutning om at gå på børsen. Så snart beslutningen er truffet, skal man nedsætte et børsteam, få sine dokumenter og processer i orden og tage det første møde med børsen, så man kan få lagt en specifik plan for den kommende børsintroduktion.

De næste tre måneder er der en lang række formelle ting, hvoraf en virksomhedsbeskrivelse eller prospekt er det væsentligste, der skal leveres på.

Sidst, men ikke mindst, er der selve dagen for ens IPO og den efterfølgende tid med Roadshows og IR-møder, som man skal have planlagt.
Brancheorganisationen IT-Branchen

Brancheorganisationen IT-Branchen

IT-Branchen hjælper hver dag vores medlemmer, branchen og samfundet med at vokse.

Vi lader ildsjælene hos vores medlemmer sætte retningen for en bedre fremtid. Det gavner Danmark, erhvervslivet, den enkelte borger og vores medlemmer.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite