Saltvand og syre

Saltvand og syre

6 noveller

Poul Larsen

Romaner & noveller

Paperback

76 sider

ISBN: 9788791707162

Forlag: TimeOut

Udgivelsesdato: 08.11.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
80%
129,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
De seks fortællinger har titlerne Opfinderen, Tom Rohde, Digteren, Hvad er meningen med ...?, Syrekarret og At styne og sætte nye skud.
Fortællingerne burde måske rubriceres som fantastiske, da næppe en eneste af historierne ville kunne finde sted i virkeligheden.

På bagsiden af bogen står:

Opfinderen Ole Nyhus er jyde og noget af et geni til at hitte på alternativer til billige el-produktioner og forbedringer af miljøet. Men hvad siger verdens olieproducenter til sådanne initiativer?

Tom Rohde er manden, der vågner op efter fyrre års søvn og opdager, at han har mistet sit skarpe syn, sin gode appetit og den potens, som altid stod parat i hans ungdom.

Digteren er en gnavpotte af en bedaget digter, som rykker ind på et næsten øde badehotel. Men ingenting fungerer. Og slet ikke inspirationen til at skrive digte. Men så tager Agnete, klithotellets lille håndfaste bestyrer, affære.

Hvad er meningen med...? Svend Åge Palme er Danmarks håb ved de kommende Olympiske Lege, hvor han deltager i Hvad er meningen med...? Det er en disciplin, der stiller krav både til et hurtigt hoved og et par kvikke ben.

I Syrekarret er Gregers godt og grundig træt af Irmgard, der altid brokker sig. I flere år har han dagligt måttet udholde at blive pint og plaget af sin kone. Nu kan det være nok.

I fortællingen At styne og sætte nye skud har Theodor fundet ud af, at han kan tjene kassen ved at sælge ud af sine lemmer og organer. Det kan ende gruelig galt.
Poul Larsen

Poul Larsen

Poul Larsen er født 1940 og har været lærer på Læsø og i Hune.
Bor i Hune om sommeren og i vinterhalvåret i Højbjerg. Har siden 1995 levet af sit forfatterskab. Har skrevet godt 80 bøger, fortrinsvis til børn og unge. Har i de seneste år især skrevet digte og noveller til voksne.

Uddrag DBC lektørudtalelse

DBC lektørudtalelse

januar 2022

"Novellerne er letlæste og med et strejf af humor."

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite