Se på kunst - Sjælland

Se på kunst - Sjælland

Ture til fods i 8 byer

Erik Rønholt

Rejsebøger

Paperback

116 sider

ISBN: 9788797265628

Forlag: Forlaget Cornelia

Udgivelsesdato: 17.06.2021

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
250,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
De fleste kan godt lide at gå en tur, men man kommer nemmere afsted, hvis der er et mål med turen. Det kan være alt fra at botanisere, se på arkitektur, samle svampe eller som her - se på kunst. Målet med bogen er således at inspirere til at komme lidt ud, gå en tur og samtidig få set noget kunst.
Det er ikke strabadserende vandreture, men behagelige ture på nogle kilometer, så de er velegnede til hele familien, til pensionister, til turister og til skoleklasser. Ved hver by er der en rute, som typisk er 2-3 kilometer. Der er desuden kortere eller længere forlængelser af ruterne. Ved de enkelte byer er angivet turenes omtrent-lige længde.
Der er udførlige kort og rutebeskrivelser, og ved hvert kunstværk er der et billede, lidt tekst om kunstneren og lidt tekst om værket; men det er selvklart kun korte beskrivelser, da bogen indeholder ca. 170 kunstværker. Der er statuer, skulpturer, relieffer, mosaikker, vandkunst, og alt fra træskærerarbejde fra middelalderen til gavlmalerier fra 2021.

No authors available.

Erik Rønholt

Erik Rønholt

Erik Rønholt har interesseret sig for kunst det meste af sit liv, og med en bred pædagogisk erfaring formidler han her et bredt udvalg af kunst i det offentlige rum.
Erik Rønholt har tidligere udgivet en lang række bøger om både kreative og kulturhistoriske emner.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite