Seje kvinder

Seje kvinder

På vej

Christina Kjelsmark

Bind 3 af 3 i denne serie

Romaner & noveller

Paperback

260 sider

ISBN: 9788794247054

Forlag: Cikuna

Udgivelsesdato: 10.04.2023

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
199,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Sjældent havde de grinet så meget, som da proppen sprang af den læskende, veganske grøntsagskoldskål, der hastigt fordelte sig over borde, stole og gulve i caféen. Et lettelsens udbrud oven på et år med corona, ustabilitet og tvivl.
Dine veninder er tilbage! Vi har fulgt dem siden de var pur unge, de seje vestjyske kvinder. I dette tredje bind gennemleves corona årene med isolation, arbejde og personlige udfordringer. Her afsløres nye sider, nye oplevelser og en broget fortid. Nyd at dele hemmeligheder med alle dine seje veninder igen.

Fra de stejle klippesider på Færøernes vestligste ø Mykines, til Kenyas slum og Vesterhavets befriende bølger dannes rammen om denne tredje del af serien Seje kvinder.

Vi lever os ind i de fire voksne kvinders liv- gennem hverdagens udfordringer, tab og sejre. De slås med teenagere og forhøjet blodtryk, med solstik, depression, arbejde og vilde køer, som tramper igennem haven. De hjælper hinanden, driller og skændtes for dernæst at tilgive og stå sammen, når det virkelig gælder. Humor, drama, håb og vestjysk slang inviterer læseren med ind i de seje kvinders liv langt ude på landet.

Første del af serien Seje kvinder, Raku udkom i 2003, anden del Seje Kvinder - Vilde heste i 2019. I tredje del bindes de mellemliggende år sammen.
Christina Kjelsmark

Christina Kjelsmark

Christina Kjelsmark f.1969 er professionel billedkunstner, specielt kendt for sit ekspressive landskabsmaleri. Hun er uddannet Cand.mag. i billedkunst og samfundsfag med mange års undervisningserfaring
Hun driver sit livsværk Kunstskolen Sønderbygaard og onlinekunstskolen ArtAacademy.dk Dertil bor hun med sin familie i Vestjylland mellem fjorden og havet, hvor hun driver et landbrug med heste, stutteri og rideskole.
Seje kvinder På vej er hendes 4. roman. Derudover har hun udgivet en række fagbøger.

Læs mere om Christina Kjelsmark på www.christinakjelsmark.dk
Følg hende på FB på Forfatter Christina Kjelsmark
Læs mere om kunstskolen Sønderbygaard og Onlinekunstskolen Art Academy på www.ArtAcademy.dk

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite