Sejt Nok

Sejt Nok

Leslie

Summer Ema

Paperback

214 sider

ISBN: 9788743033141

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 21.10.2020

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
119,90 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Jeg så hende græde, når hun troede, at jeg ikke så hende.
Jeg hørte hende hulke, når hun troede, at jeg ikke hørte hende.
Jeg så hende smile, når hun vidste, at jeg så hende. Men jeg vidste godt, at det var hendes måde at være modig på. Jeg prøvede bare at give hende den ro og plads, hun måtte have brug for. Så jeg tog mig af meget af det huslige. Det gør jeg stadig, og jeg tror, det er derfor, at hun ikke kan få sig selv til at sige til mig, at det er på grund af mig, at Maja og Jane blev taget.

En uventet tvangsfjernelse for to år siden splitter en familie fra hinanden og en pige fra sin glæde. Leslie har ikke meget at smile af nu. Skylden er for stor, og kampen for at rette op på skaden fylder hendes hverdag så meget, at hun har kort lunte over for andre og sjældent har det sjovt, når hun er sammen med vennerne. Men for at Leslie kan være helten for sine søstre, har hun brug for en helt, der kan give hende
en pause fra den skyld og skam, hun føler.
Summer Ema

Summer Ema

Summer Ema skriver sjove ungdomsbøger med vægt på morale og underholdning i historierne. Hun bruger mange af sine egne oplevelser i historierne og skaber både humor, spænding og ægte følelser i historierne.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.