Sejt Nok
Ny Særligt populær

Sejt Nok

Leslie

Summer Ema

ePUB

359,2 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743064435

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 21.10.2020

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
25,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
De store drenge begynder at lyne Elias' taske op og roder i den. Der trækker jeg grænsen. Jeg ser på Philip og Loui. De ser også på optrinnet, men gør ikke noget. Bag os står en masse elever bare og glor. Jeg ser ikke nogen lærer eller gårdvagt heller. Vi står tyve mennesker her og tillader seks imod en. Nej, vent, seks drenge fra ottende klasse imod en fra femte. Ingen har tænkt sig at gøre noget.
Mand, en flok kujoner! Hvorfor er det ene mig, som skal klare de ting?
Jeg himler med øjnene og tramper hen til bøllerne. Jeg klasker ham, der har sin hånd nede i Elias' taske, over hånden, så han trækker den til sig. ,,Hva' fanden?" udbryder han.
,,Slip ham!" befaler jeg.
De griner af min kommando. Jeg er halvandet hoved lavere end dem, men jeg er ligeglad. Det er bestemt ikke i dag, de skal prøve på noget! For lige i dag har jeg en følelse af, at jeg er fucking uovervindelig og dødbringende. Så de kan da bare komme an.

Sejt Nok Leslie er første bog i serien Cool Nok, der følger fem tweens en sommer, de aldrig vil glemme, og udforsker tematikker som skyld, skam og kærlighed. Bogen er baseret på en tolvårig piges sande fortælling.

Sejt Nok Leslie kredser om en overset problematik i børne- og ungdomslitteraturen; nemlig tvangsfjernelse af et barn og alle de følelser og udfordringer, der knytter sig til, at et familiemedlem fjernes fra hjemmet.
Summer Ema

Summer Ema

Summer Ema er inspireret af forfattere som Elle Kennedy og Colleen Hoover, når hun skriver. Hendes foretrukne målgrupper er tweens.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.