Selvrefleksion

Selvrefleksion

Ny

Om at finde ro, livsglæde og kærlighed - og finde hjem

Rikke Rose Rasmussen

Paperback

112 sider

ISBN: 9788743027744

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 07.09.2020

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
149,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Et smukt univers af selvudvikling, hvor det kun handler om dig, og hvor du let kan skabe mere af det gode, det positive og det ærlige i dit liv.

Her bliver du kærligt inspireret, pirret og provokeret til at tage en ærlig snak med dig selv og komme helt tæt på det, der udgør dig, dine værdier og dit liv. Lær dig selv bedre at kende! Find ind til din kerne!

En selvudviklingsbog i en helt ny og anderledes form, der arbejder på forskellige sanseniveauer gennem en spændende blanding af visuelle rejser, øvelser, spørgsmål, skriveoplæg, fotografier og eventyr.
Rikke Rose Rasmussen

Rikke Rose Rasmussen

Rikke Rose Rasmussen er forfatter, oversætter og rejsende både i verden og i livet. Hun er mor, kæreste, musiker, danser og naturelsker, og kreativitet spiller en stor rolle i hendes liv.

Hendes egen rejse har lært hende om samtale- og parterapi, shamanisme, EFT, The Journey, yoga og meditation, og hun er certificeret OP Body & Mind Supervisor.

I sin bog om selvrefleksion tager Rikke os med på en forunderlig rejse rundt i vores eget univers og opfordrer os kærligt til at stoppe op, mærke efter, rydde op og finde ind til vores kerne, det autentiske og det, der virkelig gør godt.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.