Seriemorderen John Christie fra Rillington Place
Ny

Seriemorderen John Christie fra Rillington Place

Henrik Fibæk Jensen

ePUB

1,2 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743065777

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 10.09.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
89,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Seriemorderen John Christie fra Rillington Place handler om en af de mest omdiskuterede engelske kriminalsager nogensinde.

Mellem 1943 og 1953 blev der begået otte drab i rækkehuset Rillington Place 10 i London. John Christie, som boede i stueetagen, stod med sikkerhed bag seks af mordene, men hvem begik de to sidste? Var det Timothy Evans, som boede på andensalen, der kvalte sin hustru og datter, eller var det Christie? Timothy blev dømt og henrettet for mordet på datteren i 1950, og lige siden har man diskuteret, om retsvæsnet be­gik et grufuldt justitsmord? Få det sandsynlige svar på dette spørgsmål i denne bog.

Som dreng var Christie en artig spejder og kirkesanger, som voksen blev han en nådesløs seriemorder, der gassede og kvalte kvinder i sit køkken. Hvorfor? Hvad gik der galt i hans liv?

Seriemorderen John Christie fra Rillington Place er den første selvstændige udgivelse på dansk om den mest omtalte engelske seriemorder siden Jack the Ripper. Den henvender sig til alle, der dyrker true crime-genren og gådefulde mysterier fra virkelighedens verden.
Henrik Fibæk Jensen

Henrik Fibæk Jensen

Henrik Fibæk Jensen (født 1954) er cand.mag. i dansk, historie og filosofi. Han har skrevet bøger om Jens Langkniv, Johannes Buchholtz, Jeppe Aakjær og Søren Kierkegaard samt tidsskriftartikler om bl.a. Jack the Ripper, N.F.S. Grundtvig, Hans Scherfig og Emil Boesen.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.