Sindets Fanger
Særligt populær

Sindets Fanger

Thomas Cervus

Romaner & noveller

Hardcover

352 sider

ISBN: 9788743044383

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 09.11.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
100%
299,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Vi skriver den 10. oktober 1997, hvor vi møder iraneren Masood, som er flygtning. Han forsøger stadig at vænne sig til sin nye situation og ikke mindst til livet i et nyt land. Han kæmper stædigt mod minderne fra sin fortid, og spøgelsernes ustandselige besøg i hans sind. Samtidig forsøger han at holde sin sande natur, sin fortid og sin kæreste hemmelig for de få mennesker, han kalder sine venner. Han savner sin søster, som er den eneste overlevende slægtning, han har - og som han ikke ved, hvordan det er gået i årene efter, han blev nødt til at flygte fra hjemlandet.

Masoods anonyme, stille og ubemærkede eksistens bliver sprængt fra hinanden efter en voldsom hadforbrydelse en aften, hvor han skal møde sin kæreste. Han bliver pacificeret, og hans kæreste, som har sine egne ting at kæmpe med, bliver ufrivilligt indhentet af Masoods fortid.

Tingene udvikler sig efter overfaldet, og han må indse, at hans sande natur ikke er så hemmeligholdt mere. Uanset om han vil det eller ej, bliver Masood nødt til at konfrontere det, han flygtede fra; både for at komme ud af sin pacificering, og for at redde sit eget og sin kærestes liv ...

Hvis han ellers er i stand til at bevæge sig ...


- Over ham pulserede et hvidt lys, der kaldte på ham. Det insisterede ikke, men hvis han ville, kunne han svæve op imod det. Var det hans eget valg? Kunne han selv bestemme, hvad han ville? -
Thomas Cervus

Thomas Cervus

Fulde navn: Thomas Cervus
Født: 1970, Gjern
Debut: Sindets Fanger

Thomas Cervus har altid været drevet af historier. Allerede i anden klasse knækkede han koden til læsningens ædle kunst, via tegneserier om Smølferne og Troldepus bøgerne. Siden lavede han for sjov tegneserier, som han godt kunne lide at give en cliffhanger. At læse bøger har han gjort hele sit liv. Da hans far forærede ham sin rejseskrivemaskine, begyndte han så småt at afprøve sin trang til at fortælle historier via ord. Der skulle gå mange år, hvor han skrev en juleføljeton som folk kunne følge på nettet; den blev oversat til engelsk og bragte ham til Trending-Topic-status på Twitter. Endelig begyndte han at overkomme sig selv og brugte sin tid på at færdiggøre sin første bog. Det har været en lang og ikke problemfri rejse, men materialet i bogen blev ved med at insistere på at blive udgivet, på den ene eller den anden måde. Den foreligger nu her, og handler fortrinsvis om det, han ved en hel del om: Mennesker.

2021 skulle blive året, hvor debuten endelig ligger klar. Sindets Fanger er Thomas Cervus debut, og han er så småt startet på en efterfølger til den.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite