Krimi & spænding

Krimier og spændingsromaner garanterer læseren en nervepirrende læseoplevelse. Fascinerende kriminalsager, spændende plot, psykens afgrunde… Alt det finder man i bøgerne i kategorien Krimi & spænding. Læseren indtager detektivens rolle i jagten på morderen. Det er et kapløb mod tiden. En fængslende psykologisk thriller formår at føre læseren på vildspor.

 1. Submersi
  Ny
  Submersi Oliver S. Andreasen
  Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 20.06.2022
 2. Blodrøde Arresø
  Ny
  Blodrøde Arresø Lennart Fisker
  Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 07.06.2022
 3. Skakmat
  Ny Særligt populær
  Skakmat Bøje Aagaard Kristensen
  Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 07.06.2022
 4. Liget på perronen
  Ny
  Liget på perronen Mistro
  Ingrid Helbl
  Hardcover Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 20.05.2022

Hårrejsende krimier

Krimien tager typisk afsæt i en forbrydelse, der skal opklares. Vi følger erfarne kriminaldetektiver og journalister på jagt efter sandhed og retfærdighed. Hemmeligheder bliver afsløret, og de sande motiver afdækket. Som læser ved du aldrig, hvordan det ender. Vil det lykkes at stoppe morderen i tide? Eller når han at slippe væk? Intet er sikkert, og der er dømt spænding til sidste punktum. Det er netop det, der gør krimigenren så dragende.

Thriller – spænding til sidste side

Spændingsromanen, også kendt som thriller, kan have mange forskellige udformninger med spionromaner og politisk drama som nogen af de mere kendte. Med den psykologiske thriller er vi ikke kun på sporet af en morder, men dykker i højere grad ned i psykens afgrunde. Det onde fascinerer os. I jagten på sandheden bliver helten stillet over for både moralske og etiske dilemmaer. Hvad er retfærdighed overhovedet? Handlingen giver læseren stof til eftertanke.

Fra psykothriller til kriminalroman – uhygge for enhver smag

I BoD Bogshop tilbyder vi dig et stort udvalg af spændende bøger inden for krimi- og spændingsgenren. Med bøgerne fra vores krimiforfattere er du sikret gåsehud, gys og god underholdning.

Search engine powered by ElasticSuite