Romaner & noveller

Krimier, kærlighedsromaner og spændende fortællinger – her finder du alt, hvad du har brug for til hyggelige stunder og store læseoplevelser. Gå på opdagelse i det store udvalg af kommende bestsellere og bøger, der tryllebinder og begejstrer.

 1. Uskyldig forfulgt
  Ny
  Uskyldig forfulgt Lone Rytsel
  Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 21.09.2023
 2. Krigen
  Ny
  Krigen Ana Maria Shua
  Paperback Forlag: Mikroforlaget Apuleius Æsel Udgivelsesdato: 04.09.2023
 3. Roar
  Ny
  Roar Tronhjem
  Dorthe Paulsen
  Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 30.08.2023
 4. 90-års fødselsdagen
  Ny
  90-års fødselsdagen Kerstin Ekmans fika for tre
  Birgitte Andersen
  Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 30.08.2023
 5. Om Natten
  Ny
  Om Natten Michael Sørensen
  Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 01.09.2023
 6. Opdragerinden
  Ny
  Opdragerinden Mord med Guds velsignelse
  Christian Kirchhoff Bruhn
  Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 22.08.2023
 7. Opråb
  Ny
  Opråb På vej mod en samfundsforvandling
  Tino Brahmer Svendsen
  Hardcover Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 30.08.2023
 8. To mennesker mødes
  Ny
  To mennesker mødes Roman
  Peter Grønbæk
  Paperback Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 30.08.2023

Historier, der fortryller og fascinerer

Mennesker har fortalt hinanden historier og nedfældet dem i romaner i flere hundrede år. Den dag i dag er romaner og noveller stadig den mest populære form for litteratur. Til forskel fra fagbøgerne beskriver disse bøger fiktive historier og personer – til tider sågar hele verdener eller parallelle universer, som toner frem på siderne kun i kraft af forfatternes ord. En roman kan både have form som en kærlighedshistorie, en krimi eller fantasy. Og forskellige kombinationer af disse og andre undergenrer bliver også stadig mere populære. Her i vores shop finder du et bredt udvalg af både klassikere, krimier, science fiction og meget mere.

Lær af litteraturen – en god grund til at læse

Krig, kærlighed og venskab er blandt de helt klassiske emner i romaner og noveller. Det er der ikke noget at sige til, for bøger har en helt særlig evne til at formidle store, universelle følelser og temaer og lade os opleve verden med andre øjne. Historiske begivenheder rykker meget tættere på, når vi får lov at opleve dem i kraft af stærke beskrivelser og spændende skæbner, der kryber helt ind under huden. Det kan ingen nok så fantastisk fagbog hamle op med. Tøv derfor ikke med at kaste dig over romanlæsningen: det er ikke bare god underholdning, du lærer helt sikkert også noget om dig selv eller verden omkring dig.

Bestsellere og romaner leveret direkte til din dør

Hvis du leder efter en ny bog, som du kan fordybe dig i i flere timer, er du kommet det rigtige sted hen. Vores store udvalg af fascinerende fortællinger og romaner indeholder noget for enhver smag, så både krimifans og eventyrere får deres lyst styret. Du kan gå på opdagelse i vores shop i fred og ro hjemme fra sofaen og nemt og bekvemt få leveret spændingsromaner, potentielle bestsellere og magiske historier direkte til døren.

Search engine powered by ElasticSuite