Takahiro og Kaosdråben

Takahiro og Kaosdråben

Yonatan Friis

Bind 3 af 3 i denne serie

Paperback

368 sider

ISBN: 9788743030638

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 03.05.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
134,50 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Tredje og sidste kapitel i sagaen om krigeren Takahiros bedrifter i 1600-tallets Japan.

Efter flugten fra kejserpaladset slår Takahiro og Shinichi sig ned i den japanske hovedstad, Kyoo, sammen med deres nye følgesvend, Prinsesse Michiko. Men det varer dog ikke længe, før Kejserens livvagter får opsporet de tre teenagere, der viser sig at være blevet viklet ind i et drama, som rækker langt ud over deres personlige intriger.

I afslutningen på Takahiro-trilogien sættes der fokus på menneskelige relationer, og hvordan valg og handlinger ikke kun påvirker andres liv, men også omgivelserne og historien, fordi vi som mennesker har evnerne til at ændre på tid og rum. Men hvordan skal det hele mon ende, når to forskellige parter begynder at bekrige hinanden i troen på, at de begge tilhører den gode side?
Yonatan Friis

Yonatan Friis

Yonatan Friis (f. 1986) er født og opvokset på Vestsjælland, men har i de seneste år været bosiddende i hovedstaden, hvor han har en bacheloruddannelse i Japanstudier og læst videre på kandidatuddannelsen i Tværkulturelle studier på Københavns Universitet. Hans interesse for Japan har været inspiration til hans første roman, Takahiro og Sjælelighedens Bjerg, hvor han tager udgangspunkt i den vestlige ide om identitet, men placerer denne i en kultur, hvor tanken om åndelighed hersker, hvorved der forsøges at skabe en forbindelse mellem disse to så oftest adskilte koncepter.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.