BoD Buchshop – Belletristik

Spændende romaner, smukke digte og meget mere

Skønlitteratur

På kolde regnvejrsdage under et lunt tæppe på sofaen, i toget på vej til arbejde eller på en paradisstrand under svajende palmer – man kan læse hvor som helst og når som helst. Forudsat at man har den rigtige bog ved hånden.

 1. Drømmenes Bog Karsten Heitmann
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 13.10.2021
  184,99 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 2. Mellemregning i vand Digte
  Helle Marstrand
  Forlag: Ringedal Udgivelsesdato: 13.08.2021
  149,95 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 3. Særligt populær
  Religio Latina Øvebog i latin for religionsstuderende
  Jens Peter Jensen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 11.08.2021
 4. Særligt populær
  En anden verden Jørgen Stormgaard
  Forlag: Mikroforlaget Apuleius Æsel Udgivelsesdato: 05.08.2021
 5. Blomst Div. digte
  Allan Jørgensen
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 27.07.2021
 6. Særligt populær
  Den ulmende ild Flemming O. Fischer
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 09.07.2021
 7. Valiendrias Skjulte Lys M.E. Elberg
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 23.07.2021
  199,00 kr.
  Bog

  Tilgængelig

 8. Særligt populær
  Med Djævelen på slæb - en roadmovie fra Caminoen
  Gorm Bull
  Forlag: Books on Demand Udgivelsesdato: 13.07.2021

Fremmede universer og fascinerende historier

„Bøger er enestående, bærbar magi.“ (Stephen King)

Findes der noget bedre efter en lang dag end at fordybe sig i en spændende krimi på sofaen og bare glemme verden omkring sig, mens nettet om morderen strammes? Eller at ledsage troldmænd og andre magiske væsener på deres farefulde rejser i de nyeste fantasy-romaner. For mange læsere er det lykke i bogform. Bøger og litteratur kan noget helt særligt: de tryllebinder store som små, unge som gamle. Med vores store udvalg af dygtige forfattere i kategorien skønlitteratur finder du alt, hvad hjertet begærer – fra aliens og medrivende kærlighedshistorier over magiske eventyr til mystiske mord og hemmeligheder.

Kærlighedshistorie, mordsag og skattejagt – fantasi frem for flimmerkasse

Efter en anstrengende dag på arbejdet eller en svær eksamen vil de fleste bare gerne have lov til at slappe af. Mange griber som det første ud efter fjernbetjeningen eller smartphonen for at komme ned i gear. Måske var det i stedet noget med en god bog? Læsning fremmer kreativiteten og er mindst lige så spændende som en god film. Og hvis din første tanke er, at det lyder anstrengende, er der jo heldigvis ingen der siger, at du behøver lægge ud med en mursten af en klassiker: mindre kan også gøre det, og en god kærlighedsroman eller en novellesamling er gode steder at starte. Forskere formoder endda, at læsere udvikler mere empati over for andre, og at børn, der får læst højt, er gladere og mere kreative. En regelmæssig dosis god litteratur er med andre ord sundt for både store og små læsere. Du skal bare finde de rigtige bøger. Og det kan vi hjælpe dig med med vores store udvalg af skønlitterære titler.

Det bedste fra skønlitteraturens verden: bestil dine bøger online og få mere tid til at læse

Mange elsker at tilbringe timevis med at gå på opdagelse blandt reolerne i en hyggelig boghandel og lade sig inspirere til spontane bogkøb. Men det er langt fra alle, der har det på den måde. Det store udvalg hos mange boghandlere kan være overvældende og forvirrende, og det kræver mere tid, end du måske har lyst til at investere. Derfor tilbyder vi dig her et praktisk alternativ og muligheden for at finde din næste yndlingsbog online og få den leveret direkte til døren – altsammen mens du sidder i fred og ro i sofaen. Gå på opdagelse blandt de nyeste udgivelser og bestsellere i vores sortiment og glæd dig til store læseoplevelser.