Spor af dig

Spor af dig

Digte

Ib Ulbæk

Klassikere & lyrik

ePUB

4,5 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743084570

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 08.12.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
85,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
I begyndelsen var sporet, aftrykket af en eksistens tabt af syne. Men selv om sporet kan føre væk fra dig, så kan det også føre dig til den mistede i håbet om en genforening. Kærlighedsforhold er ikke blot at vinde sin elskede og så være forenede for altid eller et brud for altid, men kan også være en kamp for at genvinde den tabte. Livet sætter sine spor.

Sporene til og fra, nærhed og fravær, gennemløbes i digtsamlingen Spor af dig eksistentielt, filosofisk og sprogfilosofisk.
Ib Ulbæk

Ib Ulbæk

Ib Ulbæk (1955) er lektor emeritus, har skrevet digtsamlingen Græssets dage (2014) og bogen Tro og tvivl. Selv ateister kan have brug for lidt gud (2017) samt fagbøger. Han er efter 66 år på Sjælland flyttet til Vendsyssel for at bo sammen med sin kæreste.

Uddrag fra DBC lektørudtalelse

DBC lektørudtalelse

marts 2022

"En fin digtsamling, der balancerer på grænsen af det private, men med et poetisk udtryk og nogle stemningsmæssige indtryk af verden, kærligheden, tiden og sproget der gør den yderst læseværdig."

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite