Stimmen aus der Grenzregion
Særligt populær

Stimmen aus der Grenzregion

Bind 1

Kate Fuchs, Rune Delfs

Bind 1 af 2 i denne serie

Sprog

Paperback

170 sider

ISBN: 9788743065883

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 25.01.2022

Sprog: Dansk, Tysk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
220,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Stimmen aus der Grenzregion 1 und 2 er to bøger, der tematisk bidrager til tyskelevernes viden om grænselandets historie.

I denne bog bidrager flere generationer fra mindretallene på begge sider af den dansk-tyske grænse med tekster, der med udsyn beskriver, hvordan det er at vokse op i et mindretal. Tekstudvalget spreder sig fra personlige beretninger til noveller, digte og et eventyr.
Opgaverne til teksterne er sat op efter princippet "Ab in den Text", "Textverständnis" og "Aus dem Text hinaus".

Bøgerne er delt op i to. Bog 1 indeholder tekster og opgaver. I en del af opgaverne henvises der i bog 1 til bog 2, hvori læreren kan finde opgaver, som eleven kan skrive i. Derfor er bog 2 et slags opgavehæfte, som læreren kan kopiere fra.

Bøgerne kan bruges i et temaforløb i tyskundervisningen om grænselandets mindretal, men også under emner som identitet, ungdom og kulturmøde. Bøgerne kan selvfølgelig også bruges i tværfagligt samarbejde med dansk, engelsk, spansk, fransk, historie og samfundsfag. Temabogen henvender sig til elever i folkeskolens overbygning og gymnasieelever på B- og A-niveau.
Kate Fuchs

Kate Fuchs

Kate Fuchs underviser i tysk, historie og dansk på Alssundgymnasiet Sønderborg. Hun er desuden medforfatter til undervisningsbøgerne Auf uns (2016) og Stürmer und Dränger (2018).

Rune Delfs

Rune Delfs

Rune Delfs underviser i tysk og mediefag på Niels Brock i København. Han er født og opvokset i det danske mindretal syd fra grænsen.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite