Strategiprocessen

Strategiprocessen

Sådan udvikler - og eksekverer - du din virksomhedsstrategi!

Niels J. Skaarup

Paperback

56 sider

ISBN: 9788771141436

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 03.01.2011

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
148,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
”Strategiprocessen” er én af en serie praktiske, enkle og overskuelige bøger om emner i erhvervslivet med fokus på strategi, forretningsudvikling og human ressource!
Denne bog handler om, hvordan virksomheden opbygger en stabil kerne i det kaos, der omgiver os, og derefter udvikler meningsfyldte og fleksible strategier, der passer til en turbulent og foranderlig verden.
Det handler om at skabe mening, så mennesker får adgang til ejerskab og værdifulde oplevelser, såvel for kunderne som for virksomhedens ansatte.
Du bliver systematisk guidet igennem strategiprocessen – fra etableringen af det strategiske fundament til selve strategieksekveringen.
Bogen henvender til danske virksomhedsledere og ejere, kommende ledere, HR chefer og medarbejdere, studerende og konsulenter – men kan læses af alle, der har interesse i strategiprocesser.
Niels J. Skaarup

Niels J. Skaarup

Niels Jørn Skaarup (f. 1954) er proceskonsulent og international certificeret coach fra International Coach Federation. Han har mange års ledererfaring fra dansk erhvervsliv og 12 års erfaring som professionel coach, underviser og facilitator.

Niels Jørn Skaarup er indehaver af konsulentvirksomheden Skaarup Consult, som medvirker til at skabe bedre resultater og bedre arbejdslivskvalitet i danske virksomheder.
Han arbejder hovedsageligt i spændingsfeltet mellem forretningsudvikling og personlig udvikling.

Niels Jørn Skaarup er uddannet merkonom, coach, NLP business practitioner og har løbende uddannet sig indenfor socialkontruktivisme, systemisk tænkning og coaching fra Business til Core Dynamics.

Niels Jørn Skaarups overordnede synspunkt om virksomhedernes eksistens er at virksomheder ikke er til for at skabe maksimalt økonomisk overskud til ejerne! De eksisterer for at give verden bæredygtig værdi og, så er det i øvrigt velfortjent, hvis ejerne også tjener penge på det!

Website: www.skaarupconsult.dk

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.