Strategisk kompetenceudvikling

Strategisk kompetenceudvikling

Sådan opbygger du strategisk kompetenceudvikling i din virksomhed!

Niels J. Skaarup

Paperback

68 sider

ISBN: 9788771141375

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 03.01.2011

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
148,00 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
"Strategisk kompetenceudvikling" er én af en serie praktiske, enkle og overskuelige bøger om emner i erhvervslivet med fokus på strategi, forretningsudvikling og human ressource!

Danske erhvervsvirksomheder poster hvert år milliarder af kroner i uddannelse af deres medarbejdere i bestræbelserne på at kompetenceudvikle virksomhedens menneskelige ressourcer og tilgodese medarbejdernes ønsker.

Det forretningsmæssige incitament ligger i at forstærke virksomhedens konkurrenceevne ved at give medarbejderne øget viden og nye færdigheder. Alligevel viser det sig desværre ofte at virksomhedernes investeringer i kompetenceudviklingsaktiviteter giver et dårligt - eller slet intet - afkast.

Kompetenceudvikling i erhvervslivet skal føre til bedre resultater! – Så kontant kan det siges! Og, det er netop det, denne bog handler om!

Du bliver systematisk guidet igennem opbygning og implementering af strategisk kompetenceudvikling, så der er sammenhæng mellem virksomhedens strategier og udviklingen af virksomhedens menneskelige kapital.

Bogen henvender til danske virksomhedsledere og ejere, kommende ledere, HR chefer og medarbejdere, studerende og konsulenter – men kan læses af alle, der har interesse i kompetenceudvikling med et strategisk sigte.
Niels J. Skaarup

Niels J. Skaarup

Niels Jørn Skaarup (f. 1954) er proceskonsulent og international certificeret coach fra International Coach Federation. Han har mange års ledererfaring fra dansk erhvervsliv og 12 års erfaring som professionel coach, underviser og facilitator.

Niels Jørn Skaarup er indehaver af konsulentvirksomheden Skaarup Consult, som medvirker til at skabe bedre resultater og bedre arbejdslivskvalitet i danske virksomheder.
Han arbejder hovedsageligt i spændingsfeltet mellem forretningsudvikling og personlig udvikling.

Niels Jørn Skaarup er uddannet merkonom, coach, NLP business practitioner og har løbende uddannet sig indenfor socialkontruktivisme, systemisk tænkning og coaching fra Business til Core Dynamics.

Niels Jørn Skaarups overordnede synspunkt om virksomhedernes eksistens er at virksomheder ikke er til for at skabe maksimalt økonomisk overskud til ejerne! De eksisterer for at give verden bæredygtig værdi og, så er det i øvrigt velfortjent, hvis ejerne også tjener penge på det!

Website: www.skaarupconsult.dk

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.