Syntesemodellen

Syntesemodellen

En introduktion

Ousia Publications

Erhvervsbøger

Paperback

32 sider

ISBN: 9788743032113

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 11.06.2021

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
59,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Dette hæfte er det første i en serie af fire om 'Syntesemodellen'. Hæftet giver en introduktion til modellen som en teoretisk fundering af coaching som samtaleform i psykologiske og filosofiske forhold og brydningsflader. Modellen fungerer desuden som et pædagogisk didaktisk stillads i tilegnelsen og udviklingen af en coaching-praksis.

Syntesemodellen har indgået som grundstruktur i undervisningen på CCCs uddannelser siden 2005, og er med årene blevet afprøvet, udfordret og videreudviklet til sin nuværende form.

Syntesemodellens væsen er dynamisk og den bliver nok aldrig færdig med at vokse og forfine sig. Billedet af en moden model, som tegnes her i denne serie, vil i en fjern fremtid muligvis fremstå som et ungdomsbillede.

Lad der derfor her også lyde en opfordring til at forstå og bruge syntesemodellen, ikke som en stiv pallette, men som et levende, teoretisk omdrejningspunkt for en professionel og personlig coachingpraksis.

No authors available.

Ousia Publications

Ousia Publications

OUSIA PUBLICATIONS er et nystiftet forlag, marts 2021, hvis funktion primært er at være et organ for forskellige videns-produktioner i CCC-regi.

Forlagets navn sigter efter det græske ords mening, som betyder "den sande væren". Forlagets logo er hentet fra zen-traditionen og sigter på "oplysning og evighed".


Copenhagen Coaching Center blev dannet i 2004. Vi udbyder uddannelser indenfor coaching og ledelse samt yder ledelsessparring, coaching og skræddersyede uddannelses- og udviklingsforløb for virksomheder, teams og enkelt-personer i såvel offentlige institutioner som i det private erhvervsliv.

Siden virksomhedens start har vores mål være at støtte og udbrede det udforskende projekt som læring og udvikling kan være. Vi har som ambition at være et videnscenter for vores kunder og samarbejdspartnere, og vi arbejder dagligt på at udvikle, udbrede og udveksle indsigt og erfaring med dialog, ledelse og læring.

Ousia Publications er det nyeste tiltag i denne bestræbelse.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite