Takahiro og Sjælelighedens Bjerg

Takahiro og Sjælelighedens Bjerg

Yonatan Friis

Bind 1 af 2 i denne serie

Paperback

288 sider

ISBN: 9788743027232

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 29.07.2020

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
129,50 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Japan i det 17. århundrede: Teenageren Takahiro er kriger i en lille landsby. Men da han en dag vælger at gå i kamp mod et farligt udyr, får det fatale konsekvenser. Den unge mand bliver udstødt fra sin klan, og han bliver dermed sluppet løs i en verden, som han intet kender til. Hér falder hans interesse mod et funklende bjerg i horisonten, hvilket skal vise sig at blive starten på en begivenhedsrig rejse, som fører Takahiro ud på en farefuld færd, hvor han lærer både sit land og sig selv at kende, inden han til sidst står over for dét, som han i hele sit liv har gået og manglet.

I "Takahiro og Sjælelighedens Bjerg" forenes øst med vest, når europæisk erkendelsesteori og eksistentialisme føres sammen med den japanske åndelighed og naturtilgang og skildrer identitetsdannelse på en helt ny måde - i et univers, hvor symbolikken optræder i den opløste grænse mellem realisme og fiktion.
Yonatan Friis

Yonatan Friis

Yonatan Friis (f. 1986) er født og opvokset på Vestsjælland, men har i de seneste år været bosiddende i hovedstaden, hvor han har en bacheloruddannelse i Japanstudier og læst videre på kandidatuddannelsen i Tværkulturelle studier på Københavns Universitet. Hans interesse for Japan har været inspiration til hans første roman, Takahiro og Sjælelighedens Bjerg, hvor han tager udgangspunkt i den vestlige ide om identitet, men placerer denne i en kultur, hvor tanken om åndelighed hersker, hvorved der forsøges at skabe en forbindelse mellem disse to så oftest adskilte koncepter.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.