Tanker fra livets labyrint

Tanker fra livets labyrint

Digtsamling

Arne Nielsen

Paperback

76 sider

ISBN: 9788743033165

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 10.06.2021

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
99,95 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Baggrund for 'Tanker fra livets labyrint':
At tale, skrive, handle er at give af sig selv.

I alle mennesker er der en søgen efter at finde svar på livets store eksistentielle spørgsmål. Spørgsmål om liv og død, om mening med livet, når vi alligevel skal dø.

I 'Tanker fra livets labyrint' prøver jeg at sætte fokus på nogle af livets mange spørgsmål og paradokser, som jeg aldrig kan få svar på, men som jeg til stadighed vender tilbage til og grubler over.

At være menneske er som at være pendul i et ur, der svinger frem og tilbage. Vores livsrytme svinger mellem lys og mørke, godt og ondt, mening og meningsløshed, lykke og ulykke, håb og fortvivlelse.
Arne Nielsen

Arne Nielsen

Jeg er født 1940 og opvokset i Vestjylland i et kirkeligt miljø og arbejdede ved landbruget til jeg blev soldat i 16 måneder i Holstebro. Jeg tog i 1966 lærereksamen fra Herning Seminarium og derefter ansat som lærer og skolebibliotekar i Holstebro i 35 år.
Jeg har i 28 år været medlem af Holstebro Byråd, hvorefter jeg modtog Ridderkorset og udgivet tre bøger om Holstebros historie og kultur.

Hele mit voksenliv har jeg været aktiv i politik og det frivillige foreningsliv. Jeg har rejst i over 80 lande og besøgt alle beboede kontinenter.

Gennem et langt liv har jeg således på mange måder fået lov til fra mange vinkler og måder opsamlet erfaring på min vej gennem Livets labyrint.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite