Thidemann-slægten i Middelfart 1780-1980
Ny

Thidemann-slægten i Middelfart 1780-1980

Historien om en skipper- og købmandsslægt

Jørn Dietrich

ePUB

22,8 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743065135

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 19.07.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
119,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
I bogen berettes om Thidemann-slægten i Middelfart, fra den første af slægten kom til byen i slutningen af 1780'erne til den sidste døde i 1981.
Det er en fortælling om fem generationer af en slægt, som udnyttede datidens gunstige konjunkturer indenfor landbrug, handel, søfart og teglværksdrift til at opbygge forretninger og skabe sig et meningsfyldt liv.
Forfatterens oldemor, Oline Marie Thidemann, nedskrev i 1922 nogle erindringer om sin opvækst og ungdom i Middelfart fra 1861 til 1880, hvor hun blev gift med naboens søn, Niels Christensen fra Postgården i Middelfart. Hendes erindringer var forfatterens indgang og inspiration til at skrive bogen.
Jørn Dietrich

Jørn Dietrich

Jørn Dietrich er pensioneret ingeniør og har i de seneste 10 år arbejdet med slægtsforskning. Ved siden af sin egen forskning er han vejleder i slægtsforskning på Rigsarkivet i København og holder foredrag om forskellige emner indenfor slægtsforskning.
Hans tilknytning til Thidemann-slægten er på hans mors side. Den første af Thidemann-slægten, som bosatte sig i Middelfart, Anthoni Christian Tiedeman, er hans fire gange tipoldefar.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.