Udspring i evigheden

Udspring i evigheden

Jakob Linaa Jensen

Rejsebøger

ePUB

424,8 KB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743066200

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 05.11.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
59,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
UDSPRING I EVIGHEDEN er fortællingen om forfatterens første jordomrejse i 1999, der bragte ham og en god ven gennem det uendelige blå Stillehav og dets små øer og til højlandet i Andesbjergene. Det er beretningen om papegøjefisk og penisfutteraler på vilde, mystiske Vanuatu og om voldsomme spring fra 30 meter høje bambustårne med lianer om benene. Vi kommer også til paradisiske øer med hvide strande og giftige søslanger. Vi krydser datolinjen og er til fest med polynesere på Cook Islands. Via Tahiti går det til Sydamerikas kolde højslette og mødet med gamle kulturer og deres imponerende efterladenskaber. Langs Titicacasøen går det med jernbane går det op til mytiske Machu Picchu og inkaernes hovedstad, Cuzco.

Det er beretningen om en moderne opdagelsesrejse på tærsklen mellem to årtusinder og om mødet med mennesker, der på tværs af kulturer har så meget til fælles. Og så er det en personlig historie om en rejsende, der finder sin plads i verden.
Jakob Linaa Jensen

Jakob Linaa Jensen

Jakob Linaa Jensen er forsker, forfatter og globetrotter og mangeårigt medlem og bestyrelsesmedlem i De Berejstes Klub. Han har besøgt 145 lande på alle syv kontinenter og er blandt Danmarks 20 mest berejste. Han rejser lige gerne med rygsæk og på gode hoteller. Han er til store naturoplevelser og kulturskatte, til storbyer og ødemarker. Allerbedst har han det snorklende over et koralrev eller med et par ski under fødderne i Alperne.

Han blogger om sine rejser og meget andet på ww.linaa.net. Han er flittig skribent i Rejsemagasinet Globen, ligesom han er medejer af og bartneder på Café Globen i København, Danmarks eneste rejsecafé.

Foruden rejselivet er Jakob lektor i sociale medier ved Aarhus Universitet. Han har udgivet en lang række bøger og artikler om sociale medier, demokrati og politisk deltagelse. Dette er hans første rejsebog.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite