Ulvehyl
Særligt populær

Ulvehyl

Dagmar Grene Thygesen

Børnebøger

ePUB

1,0 MB

Kopibeskyttelse: Vandmærke

ISBN: 9788743034803

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 03.10.2021

Sprog: Dansk

Anmeldelse::
0%
8,00 kr.

inkl. moms

Tilgængelig som download

Vi beder dig være opmærksom på, at du ikke kan læse denne e-bog på Amazon Kindle, men derimod udelukkende på enheder med software, som kan vise epub-filer. Flere informationer

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
ULVEHYL
EN GOD OG SPÆNDENDE BOG OM LIVET SOM ULV...

Gini, en ulv med hverken mor eller hjem rejser rundt i Canada med håb om at finde et sted, han kan kalde sit hjem. På hans rejse støder han på mange, men desværre ikke kun venner. Han støder bl.a. på den søde familieløse ulv Ash, den blide kvinde Felia som lever af at udstoppe dyr. Også den søde, seje Aja og den gyldne fugl, som leder Gini godt på vej. Men desværre også den onde, iskolde Asios, som Gini støder på flere gange. Med Ginis utrolige evne til at overleve, rejser han lettet videre rundt i landet, men hvor længe kan Gini være heldig og overleve den fare, som han og Aja pludselig står overfor?
Dagmar Grene Thygesen

Dagmar Grene Thygesen

Jeg er en pige på 10 år, der går i 3. klasse. Jeg elsker bøger. Både at læse dem og skrive dem. Jeg får meget inspiration fra de bøger jeg læser og bruger nogle gange skrivemetoder fra andre bøger og blander det sammen med mine. Inde i mit hoved kan jeg forestille mig, og se for mit indre blik, en lille film. Det kan nogle gange hjælpe med at finde på mere, der skal ned på papiret, og det hjælper mig også med at beskrive personer og ting og steder. Jeg kan rigtig godt lide dansk i skolen. Nogle gange kan det godt være noget, jeg godt kan, men jeg laver det alligevel, for man kan altid blive bedre.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite