Valenciana

Valenciana

Zinaida Lindén

Paperback

248 sider

ISBN: 9788793578029

Forlag: Mikroforlaget Apuleius Æsel

Udgivelsesdato: 19.07.2017

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
199,95 kr.

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Den prisbelønnede novellesamling Valenciana (2016), opkaldt efter en filippinsk madret, har globaliseringen som sit centrale omdrejningspunkt. Novellerne er handlingsmæssigt forskellige og udspiller sig i Finland og Japan, i en flyvemaskine og en enkelt i Leningrad under det tidligere sovjetstyre. Novellerne udgør en mosaik, som bindes sammen af spillet mellem det globale og det lokale, af personer og kendte katastrofer, som går igen i flere af teksterne.

Historierne handler om mennesker, der af personlige grunde eller katastrofesituationer enten kastes ud i globaliseringens strømme eller fastholdes i det lokale.
Zinaida Lindén beskriver med stor psykologisk indsigt de kultursammenstød, som globaliseringen kan medføre. I Finland er hun af kritikerne blevet rost for sin lavmælte fortællestil.
Zinaida Lindén

Zinaida Lindén

Zinaida Lindén er en russisk forfatterinde, der er født og opvokset i Leningrad og bosat i Åbo, Finland. Hun skriver på svensk og har fået megen anerkendelse for sine bøger. I 2017 fik hun Runebergprisen for sin novellesamling "Valenciana", som også er udkommet i Danmark på Apuleius' Æsels forlag.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.