Vejen til HIP natursundhed
Ny

Vejen til HIP natursundhed

En serie af håb

Tina Monberg, Birgitte Escherich

Bind 1 af 1 i denne serie

Samfund, politik, kultur & medier

Paperback

88 sider

ISBN: 9788743047575

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 18.08.2022

Sprog: Dansk

Farve: Ja

Anmeldelse::
0%
165,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Vi står med dette århundredes største håb. For hvem har ikke fået øje på, at vi kunne ønske os en bedre verden og ønsker at bidrage hertil.

Denne bog hjælper dig til at skabe en bæredygtig verden i dit daglige liv, nu og i fremtiden. Og den viser vejen til, hvordan vi alle kan gøre det på enkel vis.

I dette bind får du de første tre enkle skridt i en En Serie Af Håb

1. Spis økologisk
2. Spis plantekærligt
3. Kram et træ

Gør vi det, vil vi uomtvisteligt opleve, hvordan vi selv, vores omgivelser og hele planeten bliver et HIP levested til glæde for os alle.

HIP = Holistisk Integreret Planet
Tina Monberg

Tina Monberg

Tina Monberg er efterspurgt international foredragsholder. Som forfatter til mere end fem bøger om nye relations- og samarbejdsformer har hun hjulpet organisationer og virksomheder til at fungere i fremtidens multisamfund.

Hendes bøger er blevet anprist, som værende obligatorisk læsning for virksomhedsledere. Med sin tværfaglige baggrund som mediator, advokat og exam. psykoterapeut evner hun at inspirere og anvise vejen til en bedre verden, hvor forskellighed er et aktivt og samarbejde er et must.

I 2000 etablerede hun et af Danmarks førende selskaber med speciale i konflikter og nye samarbejdsformer ved brug af mediationsmetoden og med fokus på de menneskelige relationer.

Tina har udviklet The Butterfly Effect, som er et nyt ledelses-koncept, og er beskrevet i bogen "Den bedst tjenende virksomhed" udgivet på Gyldendal

Birgitte Escherich

Birgitte Escherich

Birgitte Escherich har siden 2000 beskæftiget sig med bæredygtige fødesystemer med vægt på fødevarekvalitet, biodiversitet, madspild, dybdeøkologi, biodynamik, dybdesundhed, sundhedsgastronomi og smagssensorik.
Birgitte har et holistisk og akademisk fagligt fundament og har i mange henseender samarbejdet med forskere og universiteter om tværfaglighed indenfor fødesystemers kobling med biodiversitet, klima og folkesundhed. Det er især analysen af hvordan menneskets sundhed er et produkt af økosystemets tilstand og hvor naturligt og begavet det er, at skabe balance ud fra denne ligevægt. Forfatterens omdrejningspunkt er at disse to forhold er gensidigt forbundne. Forfatteren er især optaget af naturens intelligens omsat til et fremtidens resiliente og dybdesunde fødeproduktion. Birgitte har haft sin egen rådgivningsvirksomhed siden 2000 med fokus på rådgivning i fødevareerhvervet til bæredygtig omstilling. Siden 2013 har forfatteren designet, skabt og drevet prototyper på bæredygtigt fødesystem, i praksis ved at koble lokale regenerative landbrug med hverdags-restaurantdrift, produktionskøkken og dagligvareforretning som et holistisk bud på hvordan forbrugere kan agere bæredygtigt i fødevareforbruget. Birgitte har udgivet fem bøger, som omhandler ovennævnte emner.

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite