Vort Hjem

Vort Hjem

udvalgte tekster

Emma Gad

Paperback

204 sider

ISBN: 9788776910266

Forlag: Books on Demand

Udgivelsesdato: 14.09.2005

Sprog: Dansk

Farve: Nej

Anmeldelse::
0%
99,00 kr.

inkl. moms / ekskl. forsendelse

Tilgængelig

Din egen bog!

Bliv forfatter med BoD og gør din bog og e-bog tilgængelig i boghandlen.

Find ud af mere
Skik og brug, takt og tone og Emma Gad toner frem på nethinden. I 1903 redigerede hun det omfattende værk »Vort Hjem«, i alt fire bind.De fremmeste kulturpersonligheder blandt tidens mænd og kvinder bidrog med tekster. Georg Brandes med et indlæg om læsning, og professor Harald Høffding med forordet. Vi har udvalgt nogle af de bedste og mest underholdende tekster og samlet dem i ét bind. I denne perlerække kan man gå på opdagelse i alt inden for indretning, mode og skik og brug anno 1900.

I dag godt 100 år efter er hjemmet atter kommet på dagsordenen. Vi sætter fokus på datidens helt store trendsætter på disse felter. Det er både underholdende og vedkommende læsning. Ja, meget nærmere os i dag end man skulle tro...
Emma Gad

Emma Gad

Emma Gad (1852-1921) er af eftertiden ofte blevet identificeret med etikettebogen Takt og Tone fra 1918. Men Fru Gad var en alsidig dame. Hun var ikke alene toneangivende inden for det københavnske bogerskab, når det gjalt skik og brug. Hun var også en betydelig litterær skikkelse, der i 1886 debuterede anonymt som dramatiker på Det Kgl. Teater. Stykket "Et Aftenbesøg" blev en succes, og Emma Gad valgte at stå frem og skrive videre i eget navn. Frem til 1916 blev det til i alt 18 stykker. Sideløbende med skriveriet beklædte Emma Gad forskellige organisatoriske poster og var bl. a. medstifter af Danske Dramatikeres Forbund DDF.

 Books on Demand

Books on Demand

Der findes endnu intet indhold under "Pressen skriver".

Skriv en anmeldelse
For at skrive en anmeldelse, skal du logge ind her.
Search engine powered by ElasticSuite