Fortæl os om din bogidé

Fortæl os om din bogidé

Er du i gang med et bogprojekt og vil gerne tale med en ekspert for at komme videre? Deltag i vores konkurrence og vind et professionalitetstjek med en af vores forfatterrådgivere. Tre heldige forfattere får muligheden for at blive helt skarpe på deres udgivelseskoncept og give deres bog de bedste chancer!

Markedsføring, Selvudgivelse | Anne Sofie Kirketerp

Skriver du på en bog og er begyndt at gøre dig tanker om, hvordan omslaget skal se ud, hvilken titel eller butikspris du skal vælge, eller hvordan du bør gribe markedsføringen an? Eller har du allerede udgivet en bog og overvejer nu at lave en ny udgave, fordi du gerne vil optimere layoutet, opdatere indholdet eller positionere den over for en ny målgruppe? Så er denne konkurrence lige noget for dig!

FORTÆL OS OM DIN BOG

Så nemt er det at deltage: præsentér din bogidé i nogle få sætninger og forklar, hvorfor det er vigtigt for dig at udgive netop dén bog. Forestil dig, at du fortæller om din bog til en person, der ikke kender dig, og som skal få lyst til at læse din fremtidige bog. Det er ikke vigtigt at nævne alle detaljer om dit plot eller titlen på din kommende bog. Det vigtigste er at du får formidlet din idé og din entusiasme!

Sådan deltager du: hver deltager har maks. 700 tegn til rådighed (ja, det er ikke meget, men så er det med at være kreativ!). Vi skal modtage dit bidrag til konkurrencen i form af en kommentar til dette blogindlæg inden torsdag d. 22. august 2019 kl. 17.00.
Vi udvælger derefter tre idéer, som vinder et gratis professionalitetstjek!

Finpuds din udgivelsesstrategi med hjælp fra en ekspert!

Et professionalitetstjek hos BoD er en samtale med en af vores professionelle forfatterrådgivere med det formål at udvikle en udgivelsesstrategi for din bog. I løbet af den 45 minutter lange samtale kommer vi omkring mange aspekter af din udgivelse, heriblandt bogens titel, design, markedsføring og events til fremme af dit bogsalg. Med præmien til en værdi af 799 kr. har du chancen for at blive helt skarp på dit udgivelseskoncept og positionere din bog bedst muligt.

Vil du være en af de tre heldige vindere af vores professionalitetstjek? Så er det bare at sætte dig til tasterne!


Forfatterservices


Har du brug for hjælp til at udgive din bog og ønsker at overlade redigering, korrektur, layout eller andet til en professionel? Ring til os hos BoD – vi tager os af lige præcis den del af dit bogprojekt, du ønsker!

Du er også altid velkommen til at sende dit manuskript i Word-format samt dine ønsker til info@bod.dk. Så skræddersyer vi et tilbud til dig – naturligvis helt uforpligtende.

Få mere at vide om BoD's forfatterservices.

 1. Anne på 08.07.2019, 11:07 :

  Hejsa BogIdé!

  Jeg er i gang med en fantasy/thriller roman på ukendt længde, på amerikansk engelsk.

  Den omhandler en fiktiv by i Colorado, USA, hvor hovedpersonen Iyar flytter hen med sin adopterede mor, brødre og søskende.

  I de sene måneder af vinteren er en specieldetektiv i den sydlige del af byen tildelt en sag, der er blevet genåbnet efter mange år på hylden.

  Sagen er bundet tæt omkring Iyar’s hals, og snart finder han ud af, at den verden han lever i, skjuler et netværk af overnaturlige væsener fra andre verdener… og at han er en af ​​dem.

  Det er en roman der udforsker udødelighed, seksualitet, mytologi og det, at være familie.

  Jeg håber i kan lide idéen 🙂

  Kh,
  Anne H.J

 2. Lene Holm Nielsen på 11.07.2019, 11:11 :

  Hej BoD. Jeg har skrevet 7 små “godnat” fortællinger for de mindre. Hvad sker der når dyrevennerne kommer i himlen? Hvad sker der med vores fingre og fantasi når computeren går i skykker, hvad gemmer der sig bag julemandens dør nede på torvet? Hvem er støv fnug og vennerne, og hvorfor er der en pingvin i køleskabet, samt de sidste 2. Alle 7 historier og bare kommet ud af det blå, og dette er helt nyt for mig, og min drøm er at bringe fantasien ind i børnes liv, så de ikke glemmer den. Der er også budskab og hilsner til de voksne, om at huske barnet i os selv Tegningerne er færdig, historierne lige så, men skal rettes til. Dette er drømmen, og et skridt nærmere drømmen om en rigtig udgivelse. Jeg har lavet en online bog, om min egen vej til der hvor jeg er idag. “Min vej” som er lidt af en spirituel fortælling.
  Min hjemmeside er ikke færdig endnu.
  Mvh
  Lene Holm

 3. Anne-Lene på 11.07.2019, 11:32 :

  Jeg er færdig med at skrive en digt fortælling om mit sygdomsforløb som skizotypisksindlidelse og hvordan jeg lever med diagnosen og ikke mindst hvordan jeg er blevet rask. Bogen hedder “Ny dag kalder”,hvilket der er en særlig grund til som man vil kunne læse sig frem til i bogen. Det er dels en gave til mine børn, men også en gave til læseren, til at blive klogere på mennesket bag sygdommen og hvordan man kan blive rask ved at arbejde med sig selv. Et uddrag af bogen lyder således. Jeg fik en diagnose. som blev mig givet, efter en psykose, liv af kroppen sivet. Kunne ikke livet magte, så ingen anden vej, besluttede lige så sagte, at bare at være fej. Men som jeg havde troet, at livet der var slut, et håb i hjertet groet, blev større for hvert minut. Jeg fandt en vej i mørke, en blomst blev foldet ud, jeg aldrig mere vil tørke, skal aldrig mere der ud. Af livet kan man lære, at intet vare ved, hver tid har sin æra, tar os op og tar os ned. Så er det jeg vil påstå, at hvis man livet vil, hvad end man vil opnå, høre sjæl og hjerte til. Kærlig hilsen Anne-Lene

 4. Emilie Slot Schou Nielsen på 11.07.2019, 12:23 :

  hej jeg hedder emilie slot schou nielsen
  min bog er en fan fiction, som handler om en pige som hedder victoria.
  hendes bedste ven hedder victor van helsing, som så er barnebarn af vanhelsing. så er der selvfølgelig dracula, den nye bad boy dreng, på victorias skole. skæbnen måtte, at de skulle mødes. fordi hvad victoria ikke ved er at hun ligner draculas afdøde kone. som også hed victoria og ligner nutidens victoria. dracula tror at den victoria, der er her i denne nutid er genfødt fra hans afdøde kone fra i hans storhedstid.

 5. No Widding på 11.07.2019, 14:57 :

  Hej Bogidé
  jeg har skrevet en bog til mig selv, for ligesom at huske det hele. Folk siger, at tiden flyver af sted, men det er kun fordi, de ikke ved, hvad de har brugt den til. På den ene side (måske den venstre) kan enkelt- stående digte fryse den lille tid fast til det store rum, på den anden side (måske den højre) kan en billedrig fortløbende frem-og-tilbage tekst fylde digtenes pauser ud, måske?
  Eller tager teksten têten? Prosa er i familie med alle bøger, mens poesi er mindestenen over de døde poeters klub.
  Du må godt kikke mig over skulderen, når jeg læser for et holde tiden i kort snor!

 6. Tina Mai Nielsen på 11.07.2019, 15:30 :

  Hej. Min 20årig søn og jeg arbejder på en novellesamling. Bagsideteksten lyder sådan her: Fantasien har ingen grænser i refleksionen på livets bagage. 35 stærke og tankevækkende noveller med fokus på refleksion af livets små og store hændelser. En ung mand og en kvinde midt i livet har været i skufferne og samlet 35 noveller fra livets op og nedture. Med livlig brug af fantasien har de gået gennem livet via skriverierne. Det er blevet til denne underholdende og inspirerende samling. Et pudsigt tilbageblik…med tanke på, om der mon er en mening med alt hvad der sker. mvh. Tina

 7. Carina Bruun Kristensen på 11.07.2019, 16:19 :

  Jeg er god igang med min bog, som omhandler min egen historie vedr. Min Spiseforstyrrelse. Hvad der startede den. Hvad der vedligeholdte den, og hvordan jeg efter mange år blev sat fri. Hvad der sker når man trods egen sygdoms erkendelse bliver afvist af systemet fordi vægten ikke er faretruende lav.
  Fornemmelsen af ikke at passe ind i en bestemt kasse, og derfor ikke være ”syg nok” til behandling i det offentlige system har fyldt alt for meget. For når sygdom ikke kan måles på ydresiden, kan den så virkelig føles på indersiden ?.
  Som direkte konsekvens af, at leve med en ubehandlet spiseforstyrrelse blev min sygdomserkendelse overdøvet af tankerne om, at det nok bare var noget jeg bildte mig ind – det der med, at have et forstyrret forhold til mad, vægt, misbrug, tvangsmotion, krop og figur.
  Bogen er bygget op omkring ucensurerede journalnotater, samt mine egne tanker og synspunkter herfra. Jeg har selv haft virkelig god gavn af, at læse og høre andres historier i mine spiseforstyrrede perioder. Det at se, at der er håb forude har været en afgørende motivation for mig. Dette ønsker jeg, at give videre til de som læser bogen.
  Via min historie og invitation indenfor i mine, til tider komplekse tanker, så ønsker jeg, at bidrage med viden og indsigt til læseren. En indsigt der forhåbentlig vil give læseren et godt billede af, hvad det kan sige, at kæmpe imod en spiseforstyrrelse. At det der skal til for, at komme ud på den anden side ikke bare er ” at tage sig sammen”, at arbejdet ikke kun består af, at få taget på, men at der efterfølgende også ligger et kæmpe arbejde. Spiseforstyrrelser er ikke ens, og man kan altså ikke slå alt fakta op i en bog. Sidst men ikke mindst er min drøm, at kunne vidrebringe modet, håbet og troen på bedring til de der lige nu i dette øjeblik kæmper med enhver form for spiseforstyrrelse, samt deres pårørende.
  Mit mål er, at skabe rum til refleksion og eliminerer nogle af de fordomme man kan blive mødt af når man lever med en spiseforstyrrelse. At minde folk om, at man ikke skal dømme, eller vuderer andre på deres udseende/vægt. Vores ydre er kun et hylster, og afslører langt fra alttid hvordan vi forstår på indersiden.

 8. Ulla Hansen på 11.07.2019, 19:23 :

  Kom indenfor i en morders sjæl og hjerte. Kom med i hans fordrejede sind og find ud af at selv det ondeste menneske kan elske.
  Jeg prøver at komme bag om en ulykkelig ung mand, hvordan et sind langsomt men sikkert formørkes, af længsel, fortvivlelse og det mørkeste begær. Hvad sker der når et kærligt og venligt menneske møder en psykopat af værste slags. Vh. Ulla Hansen

 9. Erik Nørgaard på 12.07.2019, 15:30 :

  Jeg har fotograferet vilde og tamme dyr i en menneskealder. Det er blevet til tusindvis af fotos og selvfølgelig vil der være en del, som bevidst eller ved en fejl er blevet sjove, tricky, underlige, dybsindige eller rørende, hvis man kobler en tekst på dem, som har udgangspunkt i menneskets liv.
  Normalt skal man passe på med at drage sammenligninger mellem dyr og mennesker; men hvis man gør det helt bevidst, kan der efter min mening godt opstå en kigge/læseværdig situation, når dyrene: “pjækker fra arbejde, snyder hinanden, taber deres bilnøgler, bliver forelskede, tror sig usete, sover over sig” og alle de andre foreteelser, som vi jo også kender fra menneskers verden.
  Mvh. Erik Nørgaard

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>