Ny bogshop med unikke fordele

Ny bogshop med unikke fordele

Vores bogshop har ikke bare fået et nyt design og en optimeret funktionalitet, den giver også BoD-forfattere attraktive fordele ved salg af deres bøger. Vi guider dig igennem den nye BoD Bogshop.

Generelt, Markedsføring, Selvudgivelse | Anne Sofie Kirketerp

Uanset om man som læser er på udkig efter en spændende krimi, en hyggelig børnebog, digte, kogebøger eller noget helt femte, så finder man bredt udvalg af trykte bøger og e-bøger i BoD Bogshop. I bogshoppen findes desuden et væld af spændende nichetitler, da en stor del af vores BoD-forfatter er specialister inden for et særligt område.

Bøgerne er sorteret efter genre og kategori, og med muligheden for en detaljeret søgning  på fx bogens titel, forfatterens navn, nøgleord eller bogens ISBN. Dermed finder man som læser hurtigt og nemt den rigtige bog.

Hvis du har en forfatterhjemmeside, kan du nu gøre købsprocessen endnu nemmere for interesserede købere. Med den nye shop-widget, som er en gratis service for BoD-forfattere, leder du let og elegant interesserede købere fra din forfatterhjemmeside og direkte videre til din titel i BoD Bogshop. Der finder de alle relevante informationer om dine trykte bøger og e-bøger, kan læse uddrag af bøgerne og bestille dem nemt og bekvemt. Du kan indstille din shop-widget direkte i din myBoD-konto.

Salget af dine bøger via BoD Bogshop giver dig også vigtige fordele som forfatter. Din e-bogskampagne får en højere synlighed i kraft af menupunktet Tilbud e-bøger %, som gør det nemmere for læserne at finde dine kampagne-e-bøger. Du nyder desuden godt af særligt attraktive avancer: for hver trykt bog, du sælger via BoD Bogshop, får du 50 % mere i avance end ved salg via andre kanaler, mens avancen for e-bøger solgt via BoD Bogshop ligger på hele 80 % af nettoprovenuet.

Din forfatteravance ved salg af den trykte bog
Boghandlerrabatterne udgør en stor del af BoD-titlernes salgspris. Ved bogsalg via BoD Bogshop falder forhandlerandelen bort, hvilket betyder, at vi kan udbetale højere avancer til vores forfattere.

Ny bogshop med masser af fordele for forfattere og læsere

Detaljerede varegrupper for optimal søgbarhed
Detaljerede genre- og underkategorier gør der muligt for den potentielle køber at foretage en målrettet søgning efter bogemner. Af samme grund er det yderst vigtigt, at du som forfatter har foretaget en detaljeret klassificering af din bog inden for de optimale varegrupper.

Nøgleord leder læseren til din bog
Søge- og filterfunktionen gør der muligt for læserne at indsnævre søgningen til en ønsket genre eller et bestemt emneområde og sortere ud fra kriterier som fx trykt bog, e-bog, eller ny udgivelse. TIP: vær som forfatter opmærksom på at udstyre hver af dine titler med relevante nøgleord, så bøgerne har de bedste muligheder for at blive fundet.

Informationer om bog og forfatter
De fleste læsere vil ikke kun læse en bogs bagsidetekst, de vil også gerne vide noget om forfatteren. Gør brug af muligheden for også at tilføje dit forfatterportræt samt et billede af dig selv i dine kataloginformationer.

Fokus på særligt populære bøger
På bogshoppens startside bliver læserne præsenteret for en oversigt over de særligt populære bøger netop nu inden for de mest efterspurgte genrer og bogkategorier.

Læseprøve direkte i onlineshoppen
Bogkøb via en onlineshop behøver ikke at lade noget tilbage at ønske sammenlignet med den fysiske boghandel. Ganske vist kan man ikke holde bøgerne i hånden i BoD Bogshop, men man kan sagtens læse et uddrag af dem. Læseprøven øger desuden din titels søgbarhed i søgemaskiner som Google og er dermed ikke kun en fordel for læseren, men også for dig som forfatter.

Læseprøver anbefalet af læsere og forfattere
Når læseren klikker på Læs uddrag får han vist ca. 20 % af din bogblok. Hvis læseprøven vækker læserens interesse, kan han dele den pr. e-mail eller via Twitter og Facebook.

TIP: For dig som forfatter udgør denne funktion også en nem mulighed for at sende læseprøver som led i din markedsføring.


GODT AT VIDE

Som BoD-forfatter får du udbetalt din avance hvert kvartal. I myBoD kan du desuden til enhver tid følge med i dine salgstal online.

 1. Else Byskov på 14.12.2018, 09:34 :

  Det lyder dejligt. Er det noget, man skal melde sig til, eller sker det automatisk for alle jeres forfattere?

 2. Anne Sofie Kirketerp på 02.01.2019, 16:13 :

  Kære Else
  Såvel de eksisterende som nye bøger af vores forfattere er tilgængelige i vores nye bogshop, og fordelene gælder automatisk for dem alle. Godt nytår til dig.
  Mange hilsner
  Anne Sofie fra BoD

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>