Comfort plus

Udformningen af din bog er en kompleks opgave og afgørende for bogens succes hos læserne, boghandlerne og anmelderne. Derfor har vi skabt pakkeløsningen Comfort Plus, som gør det muligt at udgive din bog professionelt og til en attraktiv pris.

Du overlader bogudformningen til BoD. Vi tager os af alle detaljerne, og du får mulighed for at koncentrere dig om andre aspekter af udgivelsen: selve skrivningen og naturligvis markedsføringen.

Comfort Plus-pakken er en kombination af en udgivelsespakke og to redaktionelle services:

  • Udgivelsespakken BoD Comfort
  • Bogblokdesign Basic
  • Omslagsdesign Premium

Professionelt layout

Et vellykket layout består af flere elementer såsom valg af skrifttyper, der passer til indhold og genre, passende skriftstørrelser og velvalgte linjeafstande og marginer.

Vi sørger for at sætte dit manuskript flot op: det eneste, du skal gøre, er at vælge mellem vores 11 forskellige satstyper designet af vores professionelle grafikere. Disse standardlayouts er særligt velegnede til skønlitteratur.

unikt omslag

Bogomslaget fungerer som bogens visitkort og er det første læseren kommer i kontakt med i den fysiske boghandel eller onlineboghandlen. Vores team af professionelle grafikere designer et individuelt omslag, så din bog får den indpakning, den fortjener. Du modtager altid to forslag til omslaget, hvorefter dit foretrukne udkast finpudses, inden den endelige PDF laves.

Med et unikt og professionelt omslag giver du din bog de allerbedste chancer. 

Personlig rådgiver

Med Comfort Plus får du din egen personlige forfatterkonsulent, som rådgiver dig gennem hele udgivelsesprocessen.

Inden udgivelsen vil du få tilsendt et eksemplar af din bog til gennemsyn inkl. muligheden for korrekturer. Derudover modtager du et startoplag på fem eksemplarer af din bog.

myBoD-LOGIN.