Shop-widget

Et flot bogomslag kan vække potentielle læseres interesse for din bog. Med kun ét klik på coveret kan dine læsere gennem shop-widgeten ledes direkte til køb af bogen. 

Med shop-widgeten i myBoD kan du oprette en præsentation af din bog, som du kan indsætte på din hjemmeside for at lede flere interesserede læsere direkte til bogen i BoDs Bogshop.

Du kan nemt tilpasse både farve og størrelse på butikswidgetten, så den passer til din bog og din hjemmeside, og derefter eksportere HTML-koden.

Det bedste: Salg via BoD Bogshop giver dig 50 % mere avance end salg via andre distributionskanaler.

trin-for-trin-guide


For at komme i gang skal du åbne myBoD, og derefter klikke på menupunktet "Services" til venstre i menuen. Nederst på siden finder du et link til shop-widgeten, hvor du kan vælge den ønskede titel ved at indtaste den.  

Når du har valgt en titel, kan du vælge mellem visningerne "Stor boks 300x525 px", "Lille boks 300x260 px" eller "Knap 268x40 px". Du kan følge med i udseendet i forhåndsvisningen til højre.

  • Knappen er en simpel knap, der blot viser teksten "Til BoD Bogshop".
  • Den lille boks viser bogens omslag, titlen, forfatteren, salgsprisen, et link med "Se læseprøve" og knappen "Til BoD Bogshop".
  • I den store boks tilføjes også en beskrivelse i det omfang, som widgetens format (300x525 pixels) tillader det.  

Nu kan du ændre farven på shop-widgeten, tilføje rammer og vælge mellem skrifttyper både med eller uden seriffer.

Hvis du ønsker at gemme ændringerne til fremtidige widgets, kan du bruge knappen "Gem layout". På denne måde kan du sikre en ensartet visning af flere forskellige titler på din hjemmeside.

Når du er tilfreds med alle indstillinger, kan du kopiere den genererede HTML-kode og indsætte den på din hjemmeside.

Hvornår er shop-widgeten tilgængelig for en bog?


Du kan kun linke til titler, der allerede er synlige i BoD Bogshop. Derfor finder du kun titler i widget-generatoren, som allerede er blevet udgivet i vores bogshop. Af tekniske årsager kan der forekomme en mindre forsinkelse i udgivelsen af bøger og især e-bøger. 

Tekniske detaljer for shop-widgeten


Koden til shop-widgeten er HTML og Javascript. Koden kan indsættes i HTML-koden til din hjemmeside eller via et CMS-system (fx Wordpress). Når koden er indsat og siden opdateret, vil den fremstå som i forhåndsvisningen i myBoD.

Tilføj shop-widgeten til din egen hjemmeside


Koden skal indsættes i kildekoden på din egen hjemmeside. Integrationen afhænger af den anvendte hjemmesideplatform (f.eks. Jimdo, wix.com, IONOS) eller Content Management System (f.eks. Wordpress, Joomla, Drupal). Koden skal integreres som HTML-kode eller CMS'et skal tillade fremmed JavaScript, så den indsatte widget vises korrekt for de besøgende på hjemmesiden.

myBoD-LOGIN.