Social Reading-Promotion

din bog i LÆSEFORUM

BoD sender oplysningerne om din bogtitel til Goodreads – en onlineplatform med 25 millioner medlemmer. Her er din titel tilgængelig og kan blive omtalt og bedømt og får på den måde effektiv reklame.

GRATIS

  BoD tager sig af katalogiseringen
  Nå ud til potentielle nye læsere
  Stor synlighed for din bog

en virtuel bogreol

„Meet your next favourite book“ mottoet på Goodreads hjemmesiden giver et kort og klart indtryk af læseplatformens koncept. Her drejer det sig om at opdage, diskutere, vurdere og anbefale bøger. Husk, at værkets indhold eller læseprøver af din bog offentliggøres på Goodreads. TIP: en egen profil på Goodreads giver dig som forfatter mulighed for at oprette et netværk og udveksle synspunkter med dine læsere.

Tip

Som forfatter burde du være aktiv inden for social reading platforme og oprette en forfatteprofil på de største litteraturcommunities Goodreads og Lovelybooks. Der kan du effektivt gøre opmærksom på din bog, få anmeldelser fra dine læsere og komme i direkte kontakt med dem.

Hvad kan medlemmer se på forfatterprofilen?

  • Dit profilbillede
  • Oplysninger om dit værk
  • Diskussion om bogindhold
  • Egne blogindlæg
  • Videos, quizzer om meget mere om dit indhold

Forfattere kan også oprette en gratis profil på Amazon. Efter registreringen verificerer Amazon din e-mail adresse ved BoD, hvorefter vi sender forfattervita og katalogoplysninger til Amazon.

myBoD-LOGIN.