Udgiv e-bog

Med BoD udgiver du indhold nemt og hurtigt til alle relevante e-bogshops. Hvad enten du vælger udelukkende at udgive elektronisk eller sammen med en trykt udgave, har du fordel af den høje e-bogsavance, som ligger på 70 % af nettoprovenuet ved salg via boghandlen og på hele 80 % af nettoprovenuet ved salg via BoD Bogshop!

Du har grundlæggende to muligheder for at udgive e-bøger. Med BoD E-bog får du udelukkende e-bøger i handlen. Med BoD Classic eller Comfort kan du vælge at udgive en e-bog sammen med den trykte udgave.

BoD E-bog

Med BoD E-bog udgiver du nemt, hurtigt og målrettet dit indhold som e-bog. Med BoDs online-værktøj easyEditor kan du udforme perfekte e-bøger, som bliver tilgængelig i handlen inden for 48 timer. Til særligt korte e-bøger vælger du BoD E-Smart.

Mere info om BoD E-bog og E-Smart

BoD Classic

Med BoD Classic udgiver du din titel som trykt bog og, hvis du ønsker det, som e-bog. Vi gør titlen tilgængelig i hele den danske boghandel hos såvel stationære boghandlere som i alle relevante onlineshops. Desuden får du også internationalt salg af din titel.

Mere info om BoD Classic

E-bogs-udlån

Med udlånsmodellen for e-bøger tilbyder du dine e-bøger til udlån hos eReolen. På den måde når din bog ud til endnu flere læsere. Muligheden for udlån gør det lettere for læserne at finde frem til nye bøger og ukendte forfattere. Han skal ikke beslutte sig for at købe en titel, men kan nøjes med at låne bogen og gå på opdagelse. Du modtager avance for den udlånte e-bog, som afhænger af afregningsmodellen med den enkelte samarbejdspartner. eReolen beslutter på baggrund af en læseprøve, hvilke titler de optager i deres sortiment, og udlån via eReolen kan således ikke garanteres. 

Kampagnepris

Den store fleksibilitet i forbindelse med prisfastsættelsen af din e-bog er et værdifuldt markedsføringsredskab. Med muligheden for lave e-bogspriser kan din e-bog nå ud til endnu flere læsere. Du har endda mulighed for at fastlægge en særlig kampagnepris. Nye e-bogstitler, som bliver udgivet sammen med en trykt version, kan du i begyndelsen vælge at sælge til en særlig intropris. Som forfatter bestemmer du selv kampagneprisen og hvor længe, den skal gælde. Du kan vælge en pris fra 8,00 kr., som kan gælde i maks. otte uger.

Forudbestilling af e-bog

Du kan også gøre det muligt at forudbestille din e-bog, så den kan gøres synlig i handlen op til 6 måneder inden den egentlig udkommer. Den store fordel: Så snart du har vakt dine fremtidige læseres opmærksomhed, kan de også forudbestille dit værk og skal ikke huske på, at din e-bog udkommer på et eller andet tidspunkt i fremtiden - et godt fundament til en reklamekampagne!

Registrér dig her

myBoD-LOGIN.