360-GRADers-DISTRIBUTION

Med Print-on-Demand kan I kombinere fremstilling af oplag fra ét eksemplar ad gangen med et fintmasket distributionsnet. Vi tager os af registreringen af de trykte titler og e-bøger hos de førende bogleverandører og sørger samtidig for, at jeres titler når hurtigt ud til kunden.

 

Distribution infografik

Direkte tilslutning til boghandlen

Enhver titel som udgives med BoD bliver, hvis ønsket, automatisk registreret i Bogportalen samt i engroshandlens bogkataloger med en boghandlerrabat på 45 %.

Dermed er jeres titler tilgængelige på hele det danske bogmarked og i alle relevante onlineshops. Det eneste I selv skal stå for er forsendelsen af pligteksemplarer til Dansk Bogfortegnelse og Det Kongelige Bibliotek.

Tryk fra 1 eksemplar

Vi kan til enhver tid trykke små og mellemstore oplag fra ét eksemplar, som sendes til enten jer, jeres kunder eller jeres  lager eller logistikpartner. Den tekniske udvikling inden for digitaltryk og den dermed forbundne omkostningsoptimering har gjort det økonomisk rentabelt at producere større oplag, som hidtil kun blev produceret ved hjælp af offset-tryk. Afhængigt af bogens udstyr kan der i forbindelse med digitaltryk fx opstå økonomiske fordele grundet muligheden for separat produktion og afregning af farvesider. Prisen for jeres oplag kan I nemt beregne ved hjælp af vores priskalkulator. I kan bestille det ønskede antal eksemplarer via jeres myBoD-konto.

Forsendelse direkte til slutkunden

BoD samarbejder med Bogportalen og DBK. Bestillinger, der modtages herigennem, trykkes, pakkes, sendes og fordeles via DBKs distributionssystem i løbet af få dage. Det er også muligt at få leveret som "drop shipment", hvor BoD trykker, pakker og sender direkte til kunden i forlagets navn og med forlagets faktura vedlagt.

Sælg jeres titler på verdens største bogmarked

Sæt gang i jeres internationale salg ved at gøre jeres bøger tilgængelige i USA, Canada, Storbritannien og Australien! Jeres printtitler kan bestilles via såvel vigtige engelsksprogede onlineplatforme som i den stationære boghandel og bliver trykt på stedet af vores partner Lightning Source og distribueret af Ingram Book Company.

Vores service - jeres fordele

Vi tilpasser jeres bøgers formater proportionalt til de tilgængelige US-inch-formater og registrerer informationerne hos vores partner Lightning Source. Bøgerne bliver trykt på stedet efter høje kvalitetsstandarder - på den måde opstår der hverken forsendelses- eller toldomkostninger.

Distributionen foregår via den amerikaniske boggrossist Ingram Book Company. Dermed bliver jeres titler tilgængelige i hele den stationære boghandel, fx hos Barnes & Noble, såvel som hos de vigtigste engelsksprogede onlineplatforme som amazon.com og booksamilion.com i USA, Canada og Storbritannien.

Vi tager os af avanceafregningen i hhv. US dollar og britiske pund og udbetaler jeres avance i danske kroner i henhold til den aktuelle kurs på afregningsdagen.

Vilkårene

I fastlægger selv butiksprisen og jeres avance i hhv. US dollar og britiske pund. Produktionsomkostningerne er på niveau med de danske og bliver beregnet i hhv. US dollar eller britiske pund. Ligesom i Danmark lyder boghandlerrabatten på 45%. Det er en forudsætning for det internationale salg, at titlen samtidig distribueres i Danmark via BoD.

myBoD-LOGIN.