E-bøger: vær en del af udviklingen

E-bøger bliver stadig mere populære og vinder hele tiden nye markedsandele. Benyt jer af den stigende efterspørgsel og nå ud til endnu flere læsere ved at udbyde jeres titler som trykt bog og e-bog på én gang via BoD. Det kræver blot et par klik med musen, og så tager vi os af resten. 

Klargørelse til alle relevante shops og e-bogslæsere

Vi konverterer filerne, så e-bøger lever op til de højeste kvalitetsstandarder og kan læses på alle gængse e-bogslæsere som Kindle, iPad, Kobo, Sony Reader osv. Vi konverterer overvejende til EPUB-format, men udfærdiger også specielle MOBI-filer til Amazon i forbindelse med mere komplekse titler. For at sikre et optimale resultater og læseoplevelser på alle e-bogslæsere, sørger vi for, at EPUB-filen indeholder ekstra informationer til fx Apple og Amazon samt visningen i Adobe Digital Editions på computeren.

 

Umsatz mit E-Books

Nemt og bekvemt: I får en komplet service bestående af en integreret tryk- og e-bogsproces inklusive konvertering, produktion, registrering og levering af digitale pligteksemplarer.

Favorable vilkår: Jeres forlagsavance lyder på 70 % af nettoavancen, og konverteringen koster kun 2,20 kr. plus moms pr. side inkl. alle komplekse elementer som grafikker, tabeller osv.

Vertrieb und Reichweite von E-Books

Rækkevidde: jeres e-bøger bliver distribueret i Danmark og internationalt via alle vigtige e-bogsshops, og vi udvider hele tiden antallet af partnere og internationale markeder.

Kvalitetskontrol: e-bøger fra BoD vises optimalt på en lang række e-bogslæsere. Vores ekspertteam kontrollerer hver enkelt titel. Hvis I ønsker det, sender vi jer en download-kode til iTunes, så I kan downloade et prøveeksemplar af jeres e-bog.

DRM für E-Books

Sikkerhed: BoD tager sig af kopibeskyttelsen DRM (Digital Rights Management) for jeres titler og garanterer overholdelsen af priskrav og overensstemmelse med krav og regler.

Afrapportering: vi samler de enkelte afregninger i en oversigt og udbetaler jeres forlagsavance i kr.

Benyt jer af distribution og afregning fra én og samme udbyder. Med BoD kan I nøjes med én kontrakt, én dataoverførsel, én afregning og én valuta!

Tekniske krav

Hvis I har et stort antal titler og benytter vores FTP-upload, accepterer vi også færdige EPUB- eller MOBI-filer. De skal leve op til de gældende standarder og valideres, fx vha. et EPUB-tjek. Hvis I er interesserede, vil vi bede jer kontakte os, så vi kan forhåndsteste udvalgte filer og dermed sikre en gnidningsfri proces.

DRM – Digital Rights Management

Vi anvender den branchespecifikke hårde krypteringsmetode til kopibeskyttelse, hvilket betyder, at de e-bøger, vi producerer, kun kan gemmes på et begrænset antal e-bogslæsere. Vi imødekommer dermed kravene fra de forskellige forhandlere, som hyppigt også anvender deres egne krypteringsmetoder. På den måde sikres jeres bøger bedst mod ulovlig adgang og kopiering.

myBoD-LOGIN.