Nyhedsarkiv

Leder du efter BoD's pressemeddelelser? Her kan du finde pressemeddelelser fra 2013 og frem til i dag.

Nyhedsarkiv 2017

2017-06-28

uafhængige forfattere bliver endnu stærkere på eReolen

Udgivelsesplatformen for alle uafhængige forfattere BoD – Books on Demand tilbyder nu også deres forfattere udlån af e-bøger via eReolen. Det giver ikke alene de mange forfattere en ny mulighed for at nå endnu bredere ud med deres elektroniske udgivelser, samtidig kan brugerne af eReolen få adgang til en lang række interessante titler.
Læs videre


Nyhedsarkiv 2016

2016-04-05

Danske selvudgivere blandt Europas mest erfarne

Forlagsuafhængig bogudgivelse har etableret sig som en vigtig del af bogmarkedet i Europa. Selvudgivere gør målrettet brug af den nemme adgang til markedet og den kreative frihed over deres værk, og det sker med professionelle ambitioner. Særligt de danske selvudgivere trækker på en lang erfaring, udformer deres bøger professionelt og bruger i stigende grad bøgerne i forbindelse med deres arbejde. Det er nogle af resultaterne af den “Europæiske selvudgivelsesundersøgelse 2016“ foretaget af BoD – Books on Demand. Med knap 5.500 forfattere fra syv lande er undersøgelsen det største studie af selvudgivelse i Europa. For første gang rettede en del af undersøgelsen sig også mod danske læsere.
Læs videre


Nyhedsarkiv 2014

2014-08-27

BoD gennemfører ny europæisk selvudgivelsesundersøgelse

Selvudgivelsesplatformen BoD gennemfører for andet år i træk international selvudgivelsesundersøgelse: denne gang med fokus på den tiltagende professionalisering blandt selvudgiverne.
Læs videre


2014-06-04

Unge deler historier om psykisk sygdom i familien

Cirka hver 12. ung i Danmark har en hverdag, der er præget af psykisk sygdom.
Måske vågner de op og er bange for, hvordan mor eller far mon har det i dag, eller hvad der sker, når en søster eller bror pludselig går amok og til sidst bryder grædende sammen.
Eller måske de kan ikke overskue at stå ud af sengen for at mødes med vennerne. For der er så mange mennesker og indtryk uden for døren, de ikke kan forholde dig til.
Læs videre


2014-05-09

E-bøger booster selvudgiveres omsætning

E-bøger bliver stadig mere populære, og det er noget, selvudgiverne kan mærke. Hos selvudgivelsesplatformen BoD imødekommer man udviklingen med en lang række nye salgskanaler.
Læs videre


2014-02-13

Unge bryder tabuet og skriver om vold i familien

Hvordan er det at have forældre, der altid råber ad hinanden og en far eller mor, der bliver så sur, at du løber ind på værelset og putter musik i ørerne? For du ved godt, hvad der kommer til at ske. Eller måske løber du, fordi du er bange for, at det denne gang er dig, der skal tage imod en lussing.
Læs videre


2014-01-29

Skjern-pige kåret som årets forfattertalent i Region Midtjylland

Det blev 17-årige Frederikke Efryd Vejen-Jensen fra Ringkjøbing-Skjern, der vandt den regionale novellekonkurrence og nu kan smykke sig med titlen årets forfattertalent. Konkurrencen, som blev arrangeret af selvudgivelsesplatformen BoD og det regionalt støttede projekt Historier i Spil, løfter sløret for et stort forfatterpotentiale i regionen.
Læs videre

Nyhedsarkiv 2013

2013-12-09

18-årig vinder Silkeborg Bibliotekernes novellekonkurrence

Det blev 18-årige Anna Sofie Bruun fra Sejs i Silkeborg, der vandt selvudgivelsesplatformen BoD og Silkeborg Bibliotekernes novellekonkurrence. Temaet for novellekonkurrencen var drømme – Store som små. Og med et suverænt energiniveau og et flot og nytænkende billedsprog skrev Anna Sofie Bruun sig med novellen Historien om en drøm, direkte ind i juryens hjerter.
Læs videre


2013-11-26

Selvudgivelse tager fart, markedsføringen halter

Flere og flere udgiver bøger på egen hånd. Nye, men også erfarne forfattere, der hidtil har udgivet deres bøger igennem de traditionelle forlag, får øjnene op for selvudgivelse. Det viser den mest omfattende europæiske undersøgelse, som BoD (Books on Demand) har foretaget. I Danmark har selvudgivelse givet 90 procent af forfatterne mulighed for at få udgivet deres tekster for første gang, men stort set alle forsømmer at markedsføre deres bøger.
Læs videre


2013-11-05

En bog er det stærkeste visitkort

Alle selvstændige bør udgive deres egen bog, lyder anbefalingen fra parterapeut Mikael Hoffmann. Han har mere end fordoblet antallet af klienter, efter han er sprunget ud som forfatter og selvudgiver.
Læs videre


2013-11-05

13-årigt forfattertalent fra Virum debuterer på bogmessen

Sammen med eliten af danske forfattere indtager 13-årige Flora Kjær Schmelling fra Virum lørdag den 9. nov. kl. 15.00 Bella Centret. Det sker på selvudgivelsesplatformen BoD’s stand i forbindelse med årets bogmesse. Her vil hun som vinder af en novellekonkurrence udskrevet af Stadsbiblioteket i Lyngby i samarbejde med BoD, læse op af sin vindernovelle Af sted. En novelle der handler om jødeforfølgelse under 2. Verdenskrig.
Læs videre


2013-08-13

Årets forfattertalent kåres i Region Midtjylland

Brænder du for at skrive? Har du en forfatter gemt i maven. Er du fuld af gode historier og ord? Hvis du er mellem 10-18 år og bor i Region Midtjylland, så har du nu chancen for at deltage i novellekonkurrencen om at blive Årets Forfattertalent 2013 i Region Midtjylland.
Læs videre


2013-08-13

Novellekonkurrence for børn og unge

Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne udskriver i samarbejde med selvudgivelsesplatformen BoD en novellekonkurrence for de 12-16 årige.
Læs videre


2013-08-06

Selvudgivelse i Europa

Selvudgivelsesplatformen BoD – Books on Demand, som er førende på det danske marked, gennemfører den første europæiske selvudgivelsesundersøgelse. Undersøgelsen skal belyse europæiske selvudgiveres motivation.
Læs videre


2013-06-26

Dansk hyldest til verdens første Sherlock Holmes-roman

Den danske kunstner Nis Jessen har brugt otte år af sit liv på illustrationer til ”A Study in Scarlet” – en Sherlock Holmes-roman af Sir Arthur Conan Doyle. Den er skrevet i 1887 og er det første værk om detektiven Sherlock Holmes og Dr. John Watson. Rettighederne til bogen er udløbet, men efter aftale med Sir Arthur Conan Doyles familie, hylder Nis Jessens flere end 200 illustrationer den intelligente detektiv. Illustrationerne er allerede blevet kendt og anerkendt over det meste af den ”Sherlockianske verden”.
Læs videre


2013-06-10

Selvudgiverplatform opruster med flere forfatterfordele

Efter otte år på det danske marked relancerer selvudgivelsesplatformen BoD nu sig selv med nye priser og avancer, der kommer forfatterne til gode.
Læs videre


2013-05-24

Unge forfatterspirer hjælper med at forebygge mobning

Med de sociale medier er der opstået et ucensureret forum for mobning. Det oplever mange unge, som bliver udhængt på nettet og mobilen. Red Barnet og Movellas inviterede de unge til at skrive om digital mobning. Det er der kommet en tankevækkende bog ud af.
Læs videre


2013-05-24

Alle burde prøve at udgive en bog

Henriette Siff Thomsen har udgivet en effektiv meditationshåndbog, som alle kan lære af. Bogen giver ung som gammel et sæt værktøjer til at få en ordentlig pause i hverdagen. Arbejdet med bogen gav hende selv en vigtig pause og værdifuld selvindsigt i egne styrker.
Læs videre

myBoD-LOGIN.