Selvudgivelse i Europa

2013-08-06

Selvudgivelsesplatformen BoD – Books on Demand, som er førende på det danske marked, gennemfører den første europæiske selvudgivelsesundersøgelse. Undersøgelsen skal belyse europæiske selvudgiveres motivation.

Selvudgivelse har i løbet af de seneste år tilkæmpet sig sin plads i forlagsbranchen. Stadig flere forfattere udgiver deres værker uafhængigt at forlagene og opnår ad denne vej betydelig succes. Den store og vedvarende interesse fra mediernes side viser ligeledes, at selvudgivelse ikke er noget modefænomen, men en ny måde at udgive på, som er med til at udvikle forlagsmarkedet.

Som pioner og den største selvudgivelsesplatform i Kontinentaleuropa har vi i løbet af de sidste ti år kunnet lære rigtig meget om vores kunders motivation og ønsker. Vores kundeportefølje består af mere end 25.000 forfattere, hvilket giver os mulighed for at realisere en bred og repræsentativ undersøgelse”, udtaler Florian Geuppert, administrerende direktør for BoD.

Undersøgelsen gennemføres anonymt blandt BoD-forfattere i Danmark og på de andre BoD-markeder, herunder Tyskland, Østrig, Schweiz, Frankrig og Finland. Undersøgelsen finder sted under videnskabelig ledelse af professor Joerg Pfuhl og professor Vanessa Haselhoff ved University of Applied Management i Erding, Tyskland.

Florian Geuppert er sikker på, at undersøgelsen vil bidrage til mere transparens i dette unge og vækstprægede segment af forlagsbranchen. Resultaterne af undersøgelsen offentliggøres i forbindelse med årets bogmesse i Frankfurt.

Om BoD

BoD™ er en platform for forfattere, som selv ønsker at stå for udgivelsen af deres bog, trykt og som e-bog. Forfatteren bestemmer selv indhold, layout, form og pris. BoD sørger for, at bøgerne er tilgængelige hos alle traditionelle boghandlere og i en lang række onlineshops.

Kontakt: Anne Sofie Kirketerp, tlf.: 80 88 57 62 eller 33 37 87 77
annesofie.kirketerp@bod.dk

Download af honorarfrit billedmateriale:

Florian Geuppert, administrerende direktør for BoD

myBoD-LOGIN.